Diloshhh24 Kızlar şuan 11 haftalığım doğumum Eylül başı gözüküyor Inshallah benim gibi olan ve cinsiyeti öğrenenler var mı çoğunlukla kız mı erkek mi merak ettim 🥰😂
Deletedmom89_ Diloshhh24 9 haftalık hamileyim, inşallah Rabbim o günleri gösterirse bende Eylül annesi olurum. Hepimize sağlıklı gebelik süreci diliyorum 🙏
AjdaDiri Bende 11 haftalığım 12 Eylül doğum görülüyor haftaya pazartesi günü randevum var ikili test yapılacak galiba o zaman cinsiyeti de öğrenirim inşallah 🙏
Aminefatma Ben 10+0 doğumum Eylüle denk geliyor sezeryan olacağım için sanırım eylülün başları die düşünüyorum bir dahaki aya muayene olduğum da öğrenicem cinsiyetini inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin 🥰
srparlk Diloshhh24 11+1 im doktor belki cumartesi bir tahmin yaparım dedi. Heyecanla bekliyorum 😍 11 Eylül dedi benm içinde doğumu 🌺
glsahbaydemir Diloshhh24 17 Eylül görünüyor fakat 1 Eylül gibi alınır demişti doktor ☺️ cinsiyet belli değil daha 😊
Merii54 Diloshhh24 bizde 11+2 günlüğüz tahmini doğum 10 Eylül dedi doktorumuz 🌸 cinsiyeti gösterirse yarın göstermezse 1 ay sonra öğreniriz 🦋
pamukpamukoldum Diloshhh24 9+3 üm 22 eylül gösteriyo ama sezeryan olacagım icin daha erken olur Zaman gecmiyo cok merak ediyorum bende cinsiyeti Kız olursa EYLÜL mü koyacaksınız yoksa kızlar😅🤎
Bekledigimm03 Bizde 11+0ız bugün kontrolum vardı doktorum cinsiyette tahmin de bulundu erkek dedi sağlıklı olsun da inşallah 🤲☺️
Barlas_mom Diloshhh24 10+2 bende ikinci hamileliğim oğlum var 23 aylık ☺️ cinsiyeti merak ediyorum gerçi erkek olsun kız olsun benim için farketmiyor sağlıklı olsunda. Gönlümden geçen kız pembe kıyafetler almak istiyorum 😅🥰
cagla24 Barlas_mom benimde bi oğlum var 3,5 yaşında gönlümden kız geçiyor minik bir prenses istiyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda 🥰
ilaydamom_ her şey yolunda giderse inşallah biz de eylülde kavuşacağız ❤ Allaho günleri görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🌸 9+3 Diloshhh24
Zeyynnpp Diloshhh24 12+1 iz canım cinsiyette kız gibi dedi ama bakalimm sağlıklı olsun larda kız erkek farketmiyo 🤲 bir dahaki kontrolde kesinlesicek sanırım 🙏🥲🌸 doğum nasipse Ağustos sonu Eylül başı gibi görünüyor 🥲
Canan-06 Diloshhh24 13 haftalığım Pazartesi kontrol var cinsiyeti öğrenmicem sürpriz istediğim için 😂hayırlı gelsin miniklerimiz