Kötü rüyalar 😔 gece uykusuzluk 😕
Kötü rüyalar 😕 gece uykusuzluğu 😔
071015 hamileliğin en tuhaf yönü hemen uyuyamamak ve çokk değişik rüyalar
Görmektir kızımda çok görürdüm her sabah kalkar eşime film gibi rüyalar anlatırdım gülerdi bana😂🤣😂
Görmektir kızımda çok görürdüm her sabah kalkar eşime film gibi rüyalar anlatırdım gülerdi bana😂🤣😂
bir ay sonra
EmraheydaBier ay bir tek ben değilmişim 🤦🏻♀️ Film gibi rüyalar görüyorum sık sık uyanıyorum 🙈 keşke bir çözümü olsa
Kaç aylıksınız bende bugünlerde görmeye başladım ya çok tuhaf🙈
Zeyneptosun şuan 37 lerdeyim de aralıktaydı baya sıkıntılı zamanlar rüyalardı ya
kurabiye1 aynen bi çözüm olsa valla okadarda uzun geliyoki😂😂
Ben duasiz uyumuyorum hakkaten insan etkileniyor o ruyalardan ben logar kapagi acik lağam cukuruna dusurmustum cocugu 😢😢😢 aayy Allahim sen koru yaa dusunmesi bile igrenc 🤢 elimi karnimin uzerine koyup ayetel kursi felak nas elham hepsini okuyup oyle uyuyorum o sekilde kabus gormuyorum en azindan ruyalar yine diz boyu tabi ama kabus yok :) hee bir de gece hala 4 5 sefer lavaboya kalkiyorum 😢 calisan bir hamileyim gunduz is yerinde uyukluyorum resmen 😐
071015 aynen canım ya tüm gece o kadar aptalca rüyalar gorüyorumki sabah oldugunda birde onların etkisinden cikmaya calisiyorum
Ben surekli dogumumu goruyorum ama evde hastanede degil bende bundan korkuyorum
071015 bana hemşire demişti hamilelik ilerledikçe uyku sorunun olacak doğum stresi ile kabuslar falan görmeye başlarsın diye. Sanırım durumunuz normal. Ben daha yolun yarısındayım şükür şimdilik problemimiz yok
Bende 17.haftamdayım hamileliğin en başından beri garip rüyalar görüyorum bazen kendimi o kadar sıkıyorum ki rüyamda uyandığında heryerin ağrıyo dua okuyarak uyuyorum bende 🥺
37.+1 bulunduğum yer hastaneye uzak ruyaları da hep yollarda Doğum yapıyorum yetişemiyorum 🤦🏼♀️😂
Ben hergece doğuruyorum 🤦🏻♀️
Gün-de 4-5 saat uyuyabiliyorum sürekli uyanıyorum rüyalar zaten hep bi film gibi 🤣