2 ay önce spinal sezeryan oldum, herkesin deneyimi kendine ama acı ve ağrı tecrübelerde kesin gibi konuşanlara da ayar oluyorum😊
Şimdi güzel kardeşim ,beden yaşın benden çok daha gençtir diye düşünüyorum ben 40 yaşında anne oldum ve benden çok daha çabuk yaraların kapanır iyilesirsin bu bilimsel olarak net.
Şimdi detaylarla geçelim kesinlikle spinal olmalısın asla iğne olurken canin acımıyor, regl sancısı çekmiş, hayatta birkez olsun Arı ısırmıştır herkesi herhalde ,😄 okadar bile acımıyor net! 5 dakika içinde bebeğinin sesini duyuyorsun ve bilinç yerinde olduğu için sütün hemen geliyor hormonlara bağlı tabi… ama genel anesteziye göre daha çabuk süt geldiği konusunda istatikler var…ben almanya-da yaşıyorum ilk gün ayağa kaldırmadılar ayaklarımın tamamen hissetmem 4 saat sürdü ameliyat sonrası… ama ilk andan itibaren bebeğime desteksiz emzirdimde altinida aldım…2. Gün ayağa kalktım ve direk yürüdüm tabiki hareketler kısıtlı ama asla dayanılmaz bir ağrı yok bu benim tecrübemdi … korkma bizler dünyaya bir can getiriyoruz sezeryan ne ki inan sonrasında memelerin daha çok acıyınca bana hak vereceksin… spinal sezeryan olaydım her gün diyeceksin o meme acısını çekince. Sevgilerimle güzel anne! Başaracaksın hiç korkma!