mmozaa Merve1712 ben bebek yağı kullanıyorum önemli olan nemli kalması. ilk bebeğimde karnım o kadar büyüdü neredeyse hiç çatlamadı ama bel kenarımda çatlaklar oldu. bunda da bebek yapı kullanıyorum 6,5 ay daha çatlamadık bakalım😬
Nurdoga mmozaa canm yağlarda kulanin ama su bol bol tüketin gerek kalmaz birde kaşınan yerleri kasimamaya özen gösterin ozamn hiç prmlem yok bu ikinci ilkkinde öyle yaptm ama karnımı kasidim azcik oldu sadece onuda yapmamaya calisyrm bakalm banada halam syledi kesin çözüm die sknti olmadı şimdide baklm
mmozaa Nurdoga valla deri çatlamaya müsait ise çatlıyor ama azlığı çokluğu elimizde olabilir. diz kapağımın arkası ta 13 14 yaşında çatlamıştı boy attığım için olabilir yani normal şeyler bunlar. su kesinlikle çok içilmeli♥️👍🏻
eyy Merve1712 11-12 gibi başladım duşta ıslakken bebek yağı sürüyorum daha nemli tutuyor vücudu gün içinde de bio oil kullanıyorum ve haftada bir kaç kere özellikle geceleri kakao yağı sürüyorum aktardan aldım en çok da bol su içmeye dikkat ediyorum 🫠 şu an 24. haftadayım tabii bu olay biraz da genetik diye düşünüyorum ama bakalım neler olacak inş çatlamam 😅😅
Pinaryyy Elif143- bende yeni kullanmaya başladım 17. Haftadayım vücudunuzun tamamına mı kullanıyorsunuz yoksa çatlak oluşma ihtimali olan kısımlara mı? Ve günde kaç kez kullanıyorsunuz acaba?
Tubiku Ergenlik catlaklarim var tonla, annem de dogumda catlamis. 40.haftada catlagim yok. Clarins in yagini ve body butter kullaniyorum
Pinaryyy Elif143- teşekkür ederim cevabınız için çoğu kişi memnun kalmış umarım bende memnun kalırım 🙏🏻🌸
170212 Merve1712 ben 24. Haftadan sonra aktardan aldığım doğal hindistan cevizi yağı sürmeye başladım, öğrenir öğrenmez başlayıp çatlayan da var çatlamayan da ben haftada birkaç kez sürüyorum bir şey olmadı bünye meselesi büyük ihtimalle
Eceninannesii Merve1712 bio oil kullandım ilk hamileliğimde de ,şimdi de kullanıyorum çok memnunum…Lierac da her banyo sonrası sürüyorum🌸
rsb-mjde92 Ben 14 haftadayım başlamam gerek sanırım artık ama karnım çok çıkmadı benim daha çok hafif bir göbek şeklinde
Melikewell Merve1712 ben her zaman vücudumu nemlendiriyordum şimdi iki kat hassaslaştım bu konuda 😬🤭 3. Ayımdan itibaren badem yapı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bio oil de kullandım. 39. Haftadayım çatlağım yok.
Ayssee__ Merve1712 normal sıradan bir bebek yağı kullandım 39+5 haftalığım yarın doğumum var ve düzenli kullanmadım çatlak oluşmadı doğum sonrası da oluşabilir yada hiç oluşmaz bilemiyorum. Ama bu çatlama olayı kişinin vücuduna bağlı değişir en kaliteli yağları kullanıp çatlayanlar da var çatlayacaksan her türlü çatlıyosun zaten
Nihal1907 Merve1712 Ben yedıncı ayımdayım basenlerımde başlamıştı karnımda çok şükür olmadı bıkackez bioil sürmüştüm doktorumdan bugün çatlak kremı onermesını soyledım en guzel etkılı lierac phytyastyl jel bunu söyledi bıraz yağlara göre pahalı ama doktorum ısını bilen bırı dusunursenız eğer alabılırsınız
Ynshkmt Merve1712 8 ayımın basına başladı kullandım ama ise yaramadı doktoruna sordum genetık olduğunu söylüyor hamılelıkte normal catlaklık normal illaki olacak dedi bende bazı arkadaslarımda hıc yok hocam dedım oda iç karın darsa ve çocuğun kılosu iyiyse iyiyse çatlak oluşumun olur dedi ve dedıgı gıbı benım ilk gebelıgım ve baya catlagım oluştu
bebisliozlem Merve1712 halâ kullanmadım 😁 31+4′üz ve şu ana kadar çok şükür hiç çatlağım yok sanırım bu biraz da genetik bir durum. Ablam mesela o kadar ürün kullandı binlerce lira para döktü nerdeyse sadece çatlaklar için ama hiç faydasını görmedi kullandığı ürünlerin. Benimde iç karnım geniş sanırım bu yüzden çatlak sorunu yaşamıyorum ama kullansaydım bio oil veya incia marka ürünlerini kullanırdım 🙏