Mucizem_m30 Deletedmom_88 ocean mummy kullandiğiniz için yanina her hangi bir vitamin yazdimi doktor bende sadece ocean mummy kullanıyorum başka bir kan ilaci d vitamini hiç bir şey yazmıyor
Deletedmom_88 Mucizem_m30 hayırr ben de kullanmıyorum, kan değerlerim vs iyi olduğu için muhtemelen. Demir hapını da yazalı birkaç gün oldu sadece
kuzeyinannesi24 16 hafta da devletteki doktor imom omega, demir hapı ve kan hapı yazıyorum dedi özelde ki doktor demirle kan hapi aynı dedi bilen varsa bilgilendirirmisiniz arkadaşlar aynı şey mi oluyo kan ve demir hapı ayrı mı
ZelihaTkcnn idos 31 haftadayim gebeliğin basindan beri D+K vitamini fısfıslı vifolic folik asit magnezyum Demir ve C vitamin kapsül
Ebrubycmn idos idos kimiside vermiyor tüm gebelerin vitamin kullanması şart diye bişey yok sağlıklı beslenme yeterli oluyor benim doktorumda sadece demir ve d vitaminine geçiş yaptırdı başka doktorda multivitamin vermişti yeni doktorumu multivitamini bıraktırdı mesela illa kullanacaksın diye bişey yok yani kendini boşuna strese sokma
Ezel16 idos 9+2 💜 Femibion, Magne B6, Emetıx, folic asit, kan sulandırıcı hap+iğne ve sabah 2 akşam 2 olmak üzere progesteron..
Devrim2024 Zynp12 gyno ferro aç mı tok mu aldığım da tok şimdi yazdırdım aç diyo bilen varsa söylesin lütfen
Ketenprensess idos 29 haftalık gebeyim.Decavitvitamin takviyesi,gyno tardyferon demir eksikligi,apikobal b vitamini😂😂
Bobii 12+6 decavit, ferrum fort ve ocean d³ k² kullanıyorum 12 haftaya kadarda solgar folikasit kullandım
Esrasnyz23 Alizeyasemin bende decavit kullandım 3 ay kadar kulladıktan sonra yüzümde vücudum da çok fazla sivilce çıkmaya başladı perşembe günü doktora sorucam bende yan etki mi yaptı acaba sizde birşey oldu mu
Alizeyasemin Esrasnyz23 bende bir etki yapmadı folik asit kullanırken alerji testine girdim yumurtaya alerjim olduğu ortaya çıktı
Imcea Peliinnnni benim hoca da Pregnom Max yazdi normalde d vitamini kullanıyordum onu kesti vitaminin içinde de varr diye
Peliinnnni Imcea anlamadım ki kan tahlili de almadı benden direk bunları kullan dedi iki üç kez sordum Üç hafta sonra kontrole gittiğimde kan tahlili vereceğim heralde üç hafta daha devam kan sonucuna göre değiştirir belki 🤷🏼♀️
Sevcans1 idos merhaba, hamileliğimin başlangıcından itibaren vitabiotics pregnacare kullanıyorum. Doktorumda tavsiye ediyor. Doğum sonrası takviyeside var. Şu an 25. Haftamdayım düzenli kan tahlillerimdede hiçbir problem yaşamadım. Şükür her şey yolunda sizede öneririm