ErvaDeniz idos 34+1 haftalığız. Magnezyum günde 3 ayrı sekilde alıyorum. Sabah diasporal(suda eriyen), öğlen bitkisel bir magnezyum, akşam osteocare (calsiyum-magnezyum) Ayrıca oceon mom sürekli kullanıyorum omega için. Demir hapla alamadığım için 2 kere serumla yüklendi damar yolundan. D vit damlasını içmeyi unuttum epeydir bişey olmaz inşallah. Devletin verdiği folik asitin oranı cok cok fazla. Sakın bilinçsizce kullanmayın. Ya da doktora sorun. Doktorumla konustum. O da hak verdi. Birer gün arayla içtim bi kaç hafta. Başka folik asit alınabilir yerine.
Peliinnnni Imcea anlamadım ki kan tahlili de almadı benden direk bunları kullan dedi iki üç kez sordum Üç hafta sonra kontrole gittiğimde kan tahlili vereceğim heralde üç hafta daha devam kan sonucuna göre değiştirir belki 🤷🏼♀️
YoncaD idos ilk hamileligimde sadece vinalac kullanmistim. Bu hamileligimde vinalacla basladim 15 haftadan sonra demir ilaci ve devitle devam ettim. Gecen hafta doktorum değişti vinalac felan fasa fiso sana dogru dürüst vitaminler yazcam dedi. Birisi vitadevs, birisi proberry bide evernesin magnesiumunu ayrica demir ilacinida ferro yazdi. Diger herseyi bırak sadece bunlari kullan dedi bakalim…
Semre1407 idos tiroid ilacı,d vitamini ,probiyotik,demir ilacı,magnezyum,b12 ve multivitamin kullanıyorum benim kadar çok kullanan var mı acaba 35.haftadayım 🫶🏽
Alizeyasemin Esrasnyz23 bende bir etki yapmadı folik asit kullanırken alerji testine girdim yumurtaya alerjim olduğu ortaya çıktı
dinciklim6 yeschef-13 yeschef-13 o magnezyumu da kullandım işe yaramadı şuan çiğnenebilir bi ilaç verdi o da sadece kramplara iyi geldi
Eko93 21+5,, 6.haftadan beri regenesis max multivit kullanıyorum. 3. Aydan sonra d vit ve magnezyum başladım. Sabahlarda aç karnına tsh ilaci kullaniyorum
heysusu yeschef-13 bende öyle 214 cıktı degerım doktorum içme dedi ama bakıyorum herkes kullanıyor kullanmyan ılk defa sizle kendımı gördüm sayfada hatta arada kullansam mı diye bile düşündüm 🤷🏻♀️
Silan_Abdullah Bana dediklerinizin hiç birini vermediler ve anemi hastası olmama rağmen üstelik sürekli enfeksiyon oluyor ona da artık ilaç vermiyorlar git gide karın ağrılarım artıyor sizde de oluyor muydu ilk gebelikte
Gulsumce 33+4 deyiz decavit, gyno Ferro sanol, oksapar, magvital ve calcimax ( bu ikisini birer gün arayla alıyorum)