nunusmom idos 33+3 haftalık olduk magnezyum kalsiyum d3 vitamin b12 demir ve k vitamin kullanıyoruz. İç iç bitmiyor haplar ilaçlar takviyeler 😅
dinciklim6 nunusmom magnezyum hangi ilacı kullanıyorsunuz ben ne kullansam yine de bacak ağrılarım geçmiyor
Deletedmom_88 idos ocean mummy kullanıyorum, onun yanında bu hafta (30.haftaya gireceğim yarın) doktorum demir hapı yazdı (gynotardyferon)
Mucizem_m30 Deletedmom_88 ocean mummy kullandiğiniz için yanina her hangi bir vitamin yazdimi doktor bende sadece ocean mummy kullanıyorum başka bir kan ilaci d vitamini hiç bir şey yazmıyor
Dml991 Ben 11 haftadayım sadece regeneais max kullanıyorum bunu 8. Haftadan beri kullanıyorum o zamana kadwr sadece folik asit kullanmıştım şimdi bu ilaç içşnde folik asitte var diye folik asiti ayrıca almayı kestim faLası da zarar diye okumuştum acaba devam etmeli miyim ?
yeschef-13 dinciklim6 Demir sanırım zorunlu değil kan sonucuna göre başlatıyorlar benim kan sonuçlarımda demirim yüksek ben kullanmıyorum demirle ilgili bir takviye
yeschef-13 dinciklim6 Magnimore plus kullanıyorum ben haftada 3 gün spora gidiyorum onu bile karşılıyor eğer ağrılarınız çoks doktorunuza sorabilirsiniz suda eriyenler yeterli olmayacaktır 💐
dinciklim6 yeschef-13 yeschef-13 o magnezyumu da kullandım işe yaramadı şuan çiğnenebilir bi ilaç verdi o da sadece kramplara iyi geldi
heysusu yeschef-13 bende öyle 214 cıktı degerım doktorum içme dedi ama bakıyorum herkes kullanıyor kullanmyan ılk defa sizle kendımı gördüm sayfada hatta arada kullansam mı diye bile düşündüm 🤷🏻♀️
Cns62033 Bu arada kızlar 3 aya kadar folik asit diyorya ama multivitaminlerde de var folik asit bi zararı olmaz dimi folik asit fazlalığının
Alkan22- Ben hap yutamıyorum en korktuğum konular sıvı olarak her türlü herşeyi yaparım ama hap konusunu nasıl çözeceğiz bakalm 🤦🏼♀️
zhdcck idos 3.aydan sonra regenesis max, d vit ve gynoferon kullanmaya başladım 21hafta olacağız yarın bu şekilde kullanıyorum 🙂