biranne__ idos 13+4 haftalık sadece İmom D vitamini yazdı içinde Demir folik asit çinko ve B grubu vitaminleri grubu da var yeni randevuda magnezyum takviyesi yazılacak
Peliinnnni Bende 16. Haftadan itibaren d vitamini demir birde pregnom max kullanıyorum multivitamin olarak Prognom max ın İçeriğine baktım folik asit 400 mcg var yine fazlası da zararlı diyorlar bilemedim bende dr kullan diyor zararı olsa kullan demezdi Bu multivitaminlerin içinde de yok yok maşallah 🤷🏼♀️ umarım faydası oluyordur
Imcea Peliinnnni benim hoca da Pregnom Max yazdi normalde d vitamini kullanıyordum onu kesti vitaminin içinde de varr diye
Devrim2024 Zynp12 gyno ferro aç mı tok mu aldığım da tok şimdi yazdırdım aç diyo bilen varsa söylesin lütfen
Bett35 haftaya kadar elenatal 1 folik asit. 12. haftadan sonra doğuma kadar elenatal 2 omega-3, Ocean Vitamin D3 Sprey ve feramat demir hapı
birkizannesi21 idos gebeliği öğrendiğimde progestan ve folik asit kullanmaya başladım düşük tehlikem olduğu için folik asidi hala kullanıyorum progestan da 2 haftadır bitmişti yine verdi bugün şuan 6+2 yim
SrpYlmz Şuan 12+4 üm bir buçuk ay falan folik asit kullandım adı Folidays 30 kapsüldü sonra Ocean Mummy e geçtim buna devam ediyorum
Minikkus19 idos idos 23+4 günlük hamileyim sadece elenatal vitamin kullanıyorum magnezyum icn erken dedi kan ilaçlarına şimdilik gerek yok dedi doktor benim de aklımda acaba yetersiz takviye mi alıyorum diye kanlarım norla çıkmıştı
Goksunn idos 16+3 teyim folik asit, magnezyum, omega, d vitamini, b12 vitamini kullanıyorum progestanın ikinci kutusunu yeni bitirdim doktorum yenisine geçmememi söyledi
yeschef-13 idos İlk 3 ay vinalac folik asit ve d vitamini sonrasında devam ettiğim ve Doğumdan sonrada 3 ay devam edeceğim takviyeler d vitamini, multivitamin, magnimore plus magnezyum, omega 💐 24+1
Kutupyildizii İlk 3 ay folidoce kullandım 13. Haftadan itibaren İmom omega kullanıyorum doktoruma en iyisini vermesini söylemiştim bunu verdi. Şu an 19 haftalığım kullanmaya devam ediyorum bütün değerlerim iyi çok şükür sağlıklıyız 🙏❤️