• Gebelik
  • Kullandığınız Takviye / Vitaminler 💊 💕

regenesis max ocean extramag demir ilaci ve coledan kullaniyorum

21+5 decavit coledan-d gynoferon☺️

idos 29.hafta elenatal 2 , vicium d3, sabahta kan ilacı içiyorum ismini unuttum şuan

idos 9+2 💜 Femibion, Magne B6, Emetıx, folic asit, kan sulandırıcı hap+iğne ve sabah 2 akşam 2 olmak üzere progesteron..

idos 29 haftalık gebeyim.Decavitvitamin takviyesi,gyno tardyferon demir eksikligi,apikobal b vitamini😂😂

idos GynoTardyferon + euthyrox100 + iMom omega kullanıyorum bende 19+3 haftalığım

İlk 3 ay folik asit daha sonra pregnacere omega plus

12+6 decavit, ferrum fort ve ocean d³ k² kullanıyorum 12 haftaya kadarda solgar folikasit kullandım

Alizeyasemin bende decavit kullandım 3 ay kadar kulladıktan sonra yüzümde vücudum da çok fazla sivilce çıkmaya başladı perşembe günü doktora sorucam bende yan etki mi yaptı acaba sizde birşey oldu mu

Peliinnnni benim hoca da Pregnom Max yazdi normalde d vitamini kullanıyordum onu kesti vitaminin içinde de varr diye

idos merhaba, hamileliğimin başlangıcından itibaren vitabiotics pregnacare kullanıyorum. Doktorumda tavsiye ediyor. Doğum sonrası takviyeside var. Şu an 25. Haftamdayım düzenli kan tahlillerimdede hiçbir problem yaşamadım. Şükür her şey yolunda sizede öneririm

26+6 hiç bir vitamin kullanmıyorum

idos 34+1 haftalığız. Magnezyum günde 3 ayrı sekilde alıyorum. Sabah diasporal(suda eriyen), öğlen bitkisel bir magnezyum, akşam osteocare (calsiyum-magnezyum)
      Ayrıca oceon mom sürekli kullanıyorum omega için. Demir hapla alamadığım için 2 kere serumla yüklendi damar yolundan. D vit damlasını içmeyi unuttum epeydir bişey olmaz inşallah. Devletin verdiği folik asitin oranı cok cok fazla. Sakın bilinçsizce kullanmayın. Ya da doktora sorun. Doktorumla konustum. O da hak verdi. Birer gün arayla içtim bi kaç hafta. Başka folik asit alınabilir yerine.

idos b12 d folik magnezyum kalsiyum balık yağı demir ilacı ….. nene gibi oldum her yer ilaç