mucizem4423 Kızlar benim de bat 25-26 Şubat günüm geçmeden yapmayacağım geçen ay yaptım boşa heveslenmek oldu sabırla beklemeye çalışacağım inşallah herkesin. Gönlünde olan hakkında hayırlısı olur 🥰
dilankaras Kızlar benim de bat 24 Şubat sabah test yaptım silik çıktı acaba var mıdır Kan verdim şimdi
dilankaras Ego dua edin lütfen üç ay önce boş gebelik gecırdım umarım bunda bı sorun olmaz herseyın hayırlısı
yasamblogz Bat 22 subat yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik, sağlık çalışaniyim ama yinede günüm geçmeden kan verip umutlanmak istemiyorum
Derennn700 yasamblogz benimde batt 22 canım var mı belirtin benim gece ayak uyuşması kalçadan aşağı doğru oluyor ve göğüs hassasiyeti onun dışında belirtim yok tabi bacak belirti değil sadece bi haftadır tuhaf şekilde bacaklarım uyuşuyor
yasamblogz Derennn700 yani ben normalde de uykucu biriyim mideme düşkünüm o yüzden bilemiyorum ama sanki iki gündür adet olacakmisim gibi karnıma ağrı giriyor sabah da erken gebelik yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı kan vermek ile vermemek arasında kaldım bir iki gün daha sabredeyim diyorum