yasamblogz Derennn700 yani ben normalde de uykucu biriyim mideme düşkünüm o yüzden bilemiyorum ama sanki iki gündür adet olacakmisim gibi karnıma ağrı giriyor sabah da erken gebelik yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı kan vermek ile vermemek arasında kaldım bir iki gün daha sabredeyim diyorum
dilankaras yasamblogz evet pozıtıf darısı bekleyen herkese olsun 52 çıktı sonuç adetıme daha dört gün var
yasamblogz dilankaras ay çok sevindim ben de bugün erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm kan verip vermemek arasındayım bat22 Şubat 7 sinde yumurtlama gördüm
dilankaras yasamblogz evet benımde boyleydı yumurtlama günüm benim de 7 şubattı kesın sizin de çıkar bence bı baktırın
Mavilisa Seyda5- sizinle aynıyız, ben akşam dayanamayıp artı med testi yaptim. Hafif silik çıktı. Bu teste de pek güvenmiyorum ama bu ay çok bel ağrım oldu, birde çok halsizim. Yarın kan mı versem acaba? 🤔
yasamblogz Günaydın kızlar bat 22 dün beta verdim dayanamadım 61.5 çıktı inşallah yükselişi de düzenli olur Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin