Asimommm CimKefA aynen öyle cnm. Kız erkek farketmiyo ama insan ilk duyduğu cinsiyeti benimsiyo alışıyo hayaller kuruyo.. Sonra yok öyle değilmiş denilince ister istemez kötü oluyorsun işte
dmngrkm Bgun aynısını ben de yaşadım. 12. Haftada yüksek ihtimal kız dedi. 16 da kesin erkek dedi. 17. Haftadayız ayrıntılıyı bekliyorum kesin inanmak için.
Bgun dmngrkm bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inanmak için gerçi en başından beri erkek bu diyordum eşime öyle hissediyordum ama kızada alıştırmıştım kendimi 😊
Elifaaksoyy Demetgk malesef aynı haftada banada erkek denildi ama kendi doktorum 20 haftaya kadar cinsiyeti söylemedi çünkü o haftalarda değişebilir yanılma olabilir demişti dediği gibi oldu detaylıda kızım olacağını öğrendim😊
Necla06 Demetgk 12 de 14 de 16 da 2 farklı doktor erkek dedi halbuki sormamıştık sormadan söyleyen doktorlar bizi buldu🤦🏻♀️ biz hiç kaaale almadık denileni iyi ki de almamışız 😂 kızımız olucak 20. Haftamızda ayrıntılı ultrasonda söyledi doktorumuz 😍
15mart Brcu123 bizde onu anlamadık pipisi gözüken ultrason hala elimizde burdan paylaşılırsa paylaşayım bazen eşimle düşünüyoruz internette okuyunca erkek diye girip kız bebeği olan kız diye girip erkek bebeği olan hala bi tedirginlik var😀
Brcu123 15mart ay resmi paylaşabiliyorsan bir paylaşsana canım şaşırıyorum yani 14 hafta da aslında net belli olur
Demetgk 15mart Valla bizimde öyle net görünüyor doktor kızlarda da olabilir bu haftalar dedi ama bize erkek değişmez gibi gelmisti
yagmurtpl 15mart aynen canım biz de 14. Haftada renkli ultrasonda bildiğin pipi yani o gördük erkek diye düşündük ama 16.haftada kız olduğunu öğrendik bebeğimizin 😊 sağlıklı olsun da inşallah Allah’ım hayırlı evlat nasip etsin ❤️🙏
haziransekiz Bgun bende 12.haftamdayım kıza benziyor sanki dedi emin değildi ama sanki bana erkek gibi geldi
AlyaSu Demetgk beeeen 😊 önce erkek dediler şimdi ise kız diyorlar detaylıya girene kadar hiçbir şey almayı düşünmüyorum canım 😊
istkizannesi Böyle şeyler okuyunca çok asabım bozuluyo açıkçası. Ben baya alışveriş yaptım çünkü. Doktorum 12 de yüzde 80 kız,14 te yüzde 99 kız dedi. Detaylı da iki hafta sonra☹️