Kvldn Demetgk 21. Haftamda önce erkek dedi 5 gün sonra kız dedi ikisindede emin degilim dedi benim doktorum sıkıntı 😅
Zeynepdgdln Demetgk detaylı ultrasonda değişti cinsiyetimiz 🙈 erkek demişti doktorum detaylıda öğrendik kız olduğunu ❤️
Brcu123 Zeynepdgdln yani gerçekten şimdi bana da 16 da erkek dedi de ben değişmez diye düşünüyorum yani
Esrateke Yatışından dolayı erkek demişlerdi detaylı ultrasona girdim kız dedi bizde emin olamadık valla 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Brcu123 15mart burcu kulakaç keskin canım hesabım ay çok şaşırdım renkli de diyorsun bide ay bizimki değişmez herhalde 16 hafta da dedi😁😁
yagmurtpl 15mart aynen canım biz de 14. Haftada renkli ultrasonda bildiğin pipi yani o gördük erkek diye düşündük ama 16.haftada kız olduğunu öğrendik bebeğimizin 😊 sağlıklı olsun da inşallah Allah’ım hayırlı evlat nasip etsin ❤️🙏
Yldzlh Demetgk Bende çok korkuyorum değişir diye ama doktorum Bana da gösterdi o yüzden mutlaka zamanında gidin 16 haftadan erken gitmeyin
Aysims Valla 17 haftalığım kıza benzetti kesin değil dedi bir daha bakıcam sonra dedi ona da pek güvenmiyorum en kesini detaylıda olacak sanırım 😄
snglkpln Asimommm Şoktayım Pipiyi yumurtalıkları gördünüzve nasıl kıza döndü acaba Doktorun açıklaması nedir
Asimommm snglkpln işte bende onun şokundan çıkamadım. Yanılma payı var dio. Ama %95 erkek demiştiniz organı da gösterdiniz dedim. Olabilir böyle yanılmalar dio 😤
Demetgk enan kordonu ayrı bir yerdeydi ama doktor öyle dedi orda olmaz dedi bacakları da açıktı bakalım haftaya belli olacak
Ceyk 16. Haftaya kadar kız ve erkek organları birbirine çok yakın oluyormuş. Klitoris şiş olduğu için erkek genital organı ile karşıtırılıyormuş. İki doktora gittim cinsiyet için ikisi de aynısı söyledi 14+3 de gitmiştim %60 erkek dediler. Kesin birşey söylemediler.
Mucize7979 Demetgk çok komik ama bize 12. Haftada iki erkek, 14. Haftada biri kız biri erkek, 16. Haftada da ikisi de kız denildi😂 22deki detaylı ultrasyonu bekliyoeum nasipse orda emin olurlar herhalde 😬
Demetgk Mucize7979 hayırlısıyla alın kucağınıza insallah doğrudur inanırım çok net birşey demek için 20 hafta şart sanırım
Ozge0512 Hadi organi yanlis goruyorlar yumurtaliklari da mi yanlış goruyorlar cinsiyet sadece dış organa bakılarak B elirlenmez
Demetgk Ozge0512 kaçıncı haftada testisler oluşuyor bilmiyorum ama bizde 12 haftada pıpısını ve şişliği net gördük ama o haftalarda kızda da o şişlik olurmuş çıkıntıda klitoris olabilirmiş