Demetgk Merhaba kızlar bana doktor 12+3 erkek dedi yani bizde gördük bacakları açıktı ama burda okuyorum değişen çok oluyormuş aranızda bu şekilde olup değişen var mı başka bir doktora 14.haftada gittim erken 2 hafta sonra net belli olur dedi cok incelemedi.
Aysebkr1258 Demetgk 11. Haftada erkek sesi 14. Haftada yine erkek dedi 16 da netleşir iyice dedi bakalım bekliyoruz ama erkeğe alıştırdık kendimizi kız olursa şok oluruz herhalde 😊
Canan54 Demetgk beeeennnn 14. Haftada kız dedi sonra ki randevumda erkek dedi değişmesse erkek inşallah 😃
Asimommm Demetgk banada 10+4 den 16haftaya kdar erkek dedi organı bile gösterdi. Sonra kız dedi. Yaşadığım şoku zor atlatmıştım. Çünkü erkeğe psikolojik olarak hazırlamıştım kendimç
Phtc Kızlar bana ayrıntılıda kız dediler, ama başka doktor erkek dedi, ayrıntılıdan sonra değişebiliyor mu
Sevilmesebebi Phtc benim değişmedi ayrıntılı dan sonra Dr um her gittiğinde söylüyor zaten cinsiyetini
15mart Bana 14+5 erkek dediler ultrasonda resim bile çıkardılar bacak arasını ondan sonra 20 haftada kız olduğunu öğrendim simdi 28+5 haftalığız doktor kız diyor ama dışardan herkes erkek diyor sağlıklı olsun evladın kızı erkeği olmaz ☺️
CimKefA Asimommm aynısı bizde de kız için oldu 16. Haftaya kadar kız dedi , sonra erkek dedi, insanlar çok tepki gösteriyor oğlan kız hayırlısı olsın Allah nasip ermiş ona şükret diyorlar ama o ayrı bi psikoloji bizi anca biribirimz anlarız
snglkpln Asimommm Şoktayım Pipiyi yumurtalıkları gördünüzve nasıl kıza döndü acaba Doktorun açıklaması nedir
CimKefA Bana da 16. Haftamda kız dediler 22. Haftada detaylı da erkek dedi doktor, erkek olduğunu bazen anlayamayabiliyorlarmış çünkü yapışabiliuormuş çocuğun organı deriye o yüzden dudak gibi görünüyormuş, kordonun öyle sanılması da yanlış tespite yol açabiliyor, biz 16. Haftada cinsiyet partisi yaptık kız dedik , ki 16. Hafta geç bir hafta değil demi, sonra 22. Haftada doktor kesin erkek dedi, ama hala emin olamıyorm tekrar renkliye gideceğim bakalım belki kordon görmüştür diye içimde şüphe var😌
Bgun 12. Haftada kıza benziyor dedi doktorum ama net söyleyemem demişti 16. Haftada erkek olduğunu öğrendik
dmngrkm Bgun aynısını ben de yaşadım. 12. Haftada yüksek ihtimal kız dedi. 16 da kesin erkek dedi. 17. Haftadayız ayrıntılıyı bekliyorum kesin inanmak için.
haziransekiz Bgun bende 12.haftamdayım kıza benziyor sanki dedi emin değildi ama sanki bana erkek gibi geldi
Asimommm CimKefA aynen öyle cnm. Kız erkek farketmiyo ama insan ilk duyduğu cinsiyeti benimsiyo alışıyo hayaller kuruyo.. Sonra yok öyle değilmiş denilince ister istemez kötü oluyorsun işte
Rumeysa2515 Banada 12.haftamda erkek demişlerdi şuan 27. Haftamızdayız kızım olacak 😁ben her gittiğimde soruyorum bakıyorum artık bebeğime
15mart Brcu123 bizde onu anlamadık pipisi gözüken ultrason hala elimizde burdan paylaşılırsa paylaşayım bazen eşimle düşünüyoruz internette okuyunca erkek diye girip kız bebeği olan kız diye girip erkek bebeği olan hala bi tedirginlik var😀