Liyam Merikis1234 Bende 26,5 yaşındayım 😂 İlk bebeğim 34haftanın içindeyim kızım olcak allahımın izniyle☺️ Ankara'da yaşıyorum ☺️
momof3 Kvldn Ay Harika 😍🙈 Bende 20 yaşındayım 8 ay 21 günlük bir kızım var ben de ikinciyi istiyorum hamile değilim sadece deneyimlerimi paylaşıyorum burada 😌
Nurayy09 Merikis1234 20 yaşındayım 8 aylık evliyim, 30+2 hamileyim Oğluşumu bekliyorum heycanla♥️ Tabii plan dışı süpriz oldu ama iyiki olmuş😊
Merikis1234 mervegedik İnşallah çalışıyorum normalde çalışırken çabuk geçer herhalde şu an izindeyim cumartesi günü işbaşı yapacağım bakalım nasıl olacak çalışan var mı bu arada
Kubraceylan Merikis1234 Aksaraylıyim ama Düzce'de yaşıyorum 21 yaşındayım 31 temmuzda prensesimi kucağıma aldım çok şükür 4 ay 26 günlük meleğim 😘💋👨👩👧
Merikis1234 Aysktr Benim annem babam orada dolmuş hani birkaç yılda bir yazım dedeyi babaanneyi görmeye gidiyoruz evlendikten sonra hiç gidemedim bozkırlıyız
Asli1 20 yaşındayım 2ci gebeliğim ilki duşuktu.. şimdi 2gun sonra inaşllah oğlumu kucama alıcam çök heycanlıyım
Usakli64 Merikis1234 sen de gencmisin beeee 😄 şaka bi yana daha dün 16 yaşında bi cocuk hamile gördüm 😱 ben yaşlı hamile sayiliyom bu durumda 😄😄😄
Merikis1234 Usakli64 Allah korusun o kadar da ne öyle ya ben kendime bile acaba erken mi diyordum da burada bir sürü kişi görünce hoşuma gitti 😂😂 16 nedir ya töbe estağfurullah
omerhalis Merikis1234 ilk 22 yasinda anne oldumm 13 yasinda oglum var.35 yasindayim 16 haftalik hamileyim bi oglusum daha olcak gebze deyim biraz yasliyim size gore ikinci hamilelikte 😁