Merikis1234 Usakli64 Allah korusun o kadar da ne öyle ya ben kendime bile acaba erken mi diyordum da burada bir sürü kişi görünce hoşuma gitti 😂😂 16 nedir ya töbe estağfurullah
Usakli64 Merikis1234 evet ben cok öfkelendim tanışınca bana neyse 😅 severek kaçmış nikahi da yok tabi 😬 tv de bircok örnek görüyoruz belki de ondan üzülüp öfkelendim.. Esi kötü çıksa maddi manevi destegi yok
omerhalis Merikis1234 tesekkur ederim canim hepimiz saglikla insaallahh rabbim korusun hrpimizi bebislerimizi
Merikis1234 Hsrtm Ne güzel bir tanesine kavuşmuşsunuz diğerini bekliyorsunuz ☺️ İyiki ile uğraşırken zaman geçer ikinci gelir bizde uğraşacak bir şey de yok bakalım zaman nasıl geçecek 😂
Hsrtm Merikis1234 ilk kızımda bekle bekle öldük😂ama bunda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum darısı sizin başınıza 😄
Hevii Merikis1234 yorumlara baktımda en geç benimki heralde bende hala erken mi acaba diye düşünüyordum😅24 yaşındayım ,Mardinliyim , 1,5 yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim 😊
Merikis1234 Ebrdlms siz kaç haftalık Hamilesin siz nerden katılıyorsunuz 😊 yarışma gibi oldu böylede he 😁😁😁