Esmaakdag Merikis1234 25 yasında anne oldum kızım 2 ay 6 gunluk bingöl/genc eşim jandarma dogu gorevı yapıyor 😍☺️
Merikis1234 mervegedik maşallah ne güzel erken anne olmak da çok güzel bir şey ya arkadaş gibi olacağız inşallah ☺️😍
dorukhan_nehirada_moms En genci bilmem ama en yasli benim galiba aranizda 36 yasindayim ve ilk hamileligim 21+1 haftaligiz 😄😄😄😄😄
Merikis1234 naaazz haha haha olsun bundada vardır bir hayır Doğunca keşke daha erken olsaymış diyenler var ya bizim için o yüzden güzel arkadaş gibi olacağız inşallah 😍
Esmaakdag Merikis1234 Amın ınsallah canım butun asker ve polisimizi 🤲darısı size ınsallah 🤲 sag salım
mervegedik Merikis1234 ilk hamileliğin mi seninde 😄 valla şuana kadar zaman çabuk geçti anlamadım yani nasıl olduğunu bakalım son haftalar nasıl gecicek herkes zor oluyo son haftalar diyo😄
Oznurboluzun Merikis1234 bende 22 yaşındayım 26 gün sonra nasipse kızım olacak 1.5 senelik evliyim bursada oturuyorum 💜🤗👼
Nisanurr 20 yaşındayım 7 aylık bir aslan parçam var 19 haftalikta bir aslan parçasına daha hamişim 🙏💙👼
Gudigudi Nisanurr sizi gecen sene bu forumdan hatirliyorum benim de 5 aylik oglum var. 2.ye mi hamilesiniz😊
Nasibveannesi Merikis1234 23 yaşındayım 11 haftalik hamileyim bu ikinci hamileligim ilki 7 haftalik kalp atışı durmustu kürtaj oldum. İnşaAllah Rabbım Bunun Nasib eder ☺
Gulsum2308 Merhaba bende 23 yaşındayım İstanbul Bahçelievler’de oturuyorum 19 haftalık gebeyim ilk evladım olucak inşallah oğlumu dört gözle bekliyoruz 😍🤰🏻
Aysktr Merikis1234 ahh canımm sen kurtulmussun buralardan bende merkezden kaçıp ilçesine yerleştim eşimin işi bahanesiyle cok iyi oldu 😂
Merikis1234 Aysktr Benim annem babam orada dolmuş hani birkaç yılda bir yazım dedeyi babaanneyi görmeye gidiyoruz evlendikten sonra hiç gidemedim bozkırlıyız