Merikis1234 Merhabalar uzanıp muhabbet arayanlar 😂 ilk bebişi olacaklar, genç anneler, kimler nereden katılıyor 😍 ben 22 yaşındayım İstanbul Bahçelievler 🤰🏻🙋🏻♀️
Aysktr Merikis1234 merhabalar 🙋🏻♀️ 24 yaşındayım genç sayılırım kız annesiyim nasipse Nisan da kucağıma alıcam bebeğimi annelik serüvenime Konya’dan devam ediyorum 😂
Kvldn Merikis1234 Batmandan Merhaba! 21 yaşındayım 24+4 haftalık gebeyim aynı zamanda 11 aylık bebegim var 😎😻❤️
Ufkumm Merikis1234 3 düşük yaptım bende yeniden hamileyim 27 yaşındayım ben size göre biraz genç değilim🙈
Merikis1234 Aysktr. Maşallah gençsin tabi canım ☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de Konya’lıyım 😁😁
momof3 Kvldn Ay Harika 😍🙈 Bende 20 yaşındayım 8 ay 21 günlük bir kızım var ben de ikinciyi istiyorum hamile değilim sadece deneyimlerimi paylaşıyorum burada 😌
halimeaydin Kvldn mrb cnm RABBİM bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..Bende batmanda kalıyorum 😍sen hangi hastaneye gidiyor sun
Merikis1234 Ufkumm yok be canım sen de gençsin olur mu öyle şey Allah hepimize sağlıklıca kavuştursun inşallah ❤️
Merikis1234 AyseguL01 Ben de 22 yaşındayım iki aylık hamileyim aynıyız ben de iki yıldır evliyim ☺️☺️
Aysktr Merikis1234 ahh canımm sen kurtulmussun buralardan bende merkezden kaçıp ilçesine yerleştim eşimin işi bahanesiyle cok iyi oldu 😂
Sitemkar Merhaba ben 23 yasindayim istanbulda oturuyom 4 yasinda kizim var ..simdide 8 haftalik hamisim 🙈😊
Merikis1234 mervegedik maşallah ne güzel erken anne olmak da çok güzel bir şey ya arkadaş gibi olacağız inşallah ☺️😍