• Gebelik
  • Kaçıncı haftada iş arkadaşlarınızla hamileliğinizi paylaştınız?

Selam kızlar
15+6 haftalık hamileyim :) henüz yakın akrabalarım hamileliğimi biliyor, iş arkadaşlarımdansa üç dört kişi biliyor.
Ben bir eğitim kurumunda öğretmen olarak çalışıyorum henüz diğer öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerime söylemedim yani. Bir yanım paylaşmak istiyor bir yanımsa bekle 20 hafta olsun öyle söyle diyor. Fakat karnımda iyice belli oldu bol giyiniyorum sürekli :) böyle güzel elbiseler giymek istiyorum aslında ama emin de olamıyorum. Sizler ne zaman çevrenizle hamileliğinizi paylaştınız ne dersiniz sizce söylemeli miyim yoksa dur daha mı dersiniz :)

Bence 15 zaten ileri Bi hafta hani söyleyebilirsiniz

Lumlum ben 10.haftada felan söyledim ben de özel bir kurumda öğretmenim çocuklar koşuyor çarpıyor vs durumlar olabiliyor diye söylemek istedim şimdi en azından onlar da dikkat ediyor ☺️

momofmychildren ay beni kucağına alan öğrencim var dkdldlpd bugün kızdım bi daha yapma diye ahahaha aslında söylesem rahat edermişim gibi de hissediyorum.
        Nöbet falan tutuyor musunuz?

nniduaa ay ne bileyim tereddüt ediyorum :) bugün müdürüm ağzından kaçırdı ama kimse duymadı allahtan dkdkdk

Lumlum evet tutuyorum ve o gün çok yoruluyorum öğrenciler sandalye felan getiriyor artık oturuyorum 😂😂
          Bence söylemelisiniz zaten bir öğrenciye söyleyin herkes duyar 😂😂

momofmychildren ayyy bende tutuyorum ve aslında tutmak istemiyorum. Dkdldl
            Doğru bu arada söyliyim gitsin :)

Lumlum valla gebelik hafta hesaplamasi çok değişik 😂😂
            Bence artık söyleyin hem daha az yorulursunuz en geveze sınıfım bile öğretmen 2 canlı strese sokmayın bebeği diyor 😂
            Cinsiyet partisi felan planlıyorlar bana dhsjsjs

Lumlum ben çok bekledim 😂 12 haftalıkken aileye söyledik 😊 17. 18. Haftada iş yerine bildirdim 😊

momofmychildren hahahahah salaklar yaaaaa bazen çok yorucu oluyor ama öğretmenlik çok tatlı bi meslek 🥰 cinsiyetiniz daha belli değil mi

SmyEsciv aslında detaylıdan sonra söyliyim diyordum dkdldld ama dayanamayabilirim nasıl dayandınız :)

Lumlum aslında kuruma bildirmenizde fayda var çünkü ileride doğum izni durumunda sigorta işlemleri oluyor genelde özel kurumlarda sıkıntılar çıkabiliyor bence bunu konuşun doğum parası vs şartları oluyor

Lumlum ben ofisteki herkese söylemek durumunda kalmıştım 5 haftalıkken çünkü sürekli izin alıp sağlık ocagına yada kontrole gittiğim için bir şey olduğunu anlayacaklardı

Bende 3 ay olmadan akrabalara bile söylemedim. Sadece annemler kayinvalidemler