Lumlum momofmychildren müdürüm biliyor aslında, sigorta olayı benim de biraz canımı sıkıyor haziranda sözleşmem bitiyor işten çıkarma hakları yok sanırım hamilelikte yoksa tazminat öderler ama işten çıkarmasalar da nasıl olcak bilmiyorum. Siz nasıl yaptınız
momofmychildren Lumlum ben konuştum doğum iznim 32.haftam Haziran ayına denk geliyor zaten doğum iznine girdiğimiz için kurum prim ödemiyor devlet karşılıyor ama doğum sonrası izni de dahil sigorta iptali olmaması gerekiyor olursa parayı alamıyoruz ayrıca en az 90 gün tam yatması lazım ve eksik yatarsa da sigorta bu parayı alamıyoruz
Lumlum Aybarssena ben de sürekli tatillerimde gittim sadece ikiliyi çalıştığım güne alabildim doktorun tek boşluğuydu onda da müdürle paylaştım bi
Aybarssena Lumlum benim tek tatil günüm cumartesi öğleden sonra ve pazar tüm gündü .. polikinlik kapalı oldugu için gidemedim çok korktuö bir şey olacak diye çok erken söylemiştim çünkü ama çok şükür içimi ferah tutmaya çalıştım çok üzerinde durmadım hamileliğimle ilgili konuşmadım hiç
Lumlum Hayat31 yaaa ben de 11 de söyledim aslında ne güzel yapmışsınız bakalım ben de gözden korkuyorum çalıştığım yerde kötü niyetli insanlar var bence. Sevmediğim negatif insanların enerjilerini çekmek istemiyorum ama bir yandan da söylersem belki işim kolay olur gibi geliyor
Hayat31 Lumlum ben zaten kimyasal geçirdim. O sonlandı direk tekrar hamile kalmışım. O yüzden kendi anneme bile söylemedim önce eşimle kayinvalidem. Sonra annem çikolata yememden şuphelendi gunde 5 -6 tane))) söylemek zorunda kaldım artık 1aylikti falan oda😁
Lumlum momofmychildren benim part çalışmam :( tam mı yatması gerekiyor ? Konuşayım bari onu ya da ben mi yatırayım :/ Bu arada benim de haziranda 32 oluyor inşallah:)
SmyEsciv Lumlum yani şöyle hamile olduğumu söyleseydim kıdem ve maaş zammı vermezlerdi o yüzden sakladım hakkımı korumak için maalesef özel sektör.. bunlar kesinleşince söyledim :)
Lumlum SmyEsciv ay rezalet ya nedir bu çektiğimiz, iyi yapmışsınız vallahi bizde öyle şeyler yok allahtan :)
momofmychildren Lumlum en az 90 gün tam yatırılması gerekiyormus sanırım son 3 aya felan bakıyorlar SGK yi arayıp detaylı öğrenmeniz daha iyi
Lumlum Hayat31 hahaha ne güzel şu an size imrendim :) çikolata falan yiyemiyorum maalesef :) şekerim sınırlarda. Sağlıkla kucağınıza alın :)
Lumlum Aybarssena ya iyi yapmışsınız aslında :) işte gereksiz pinpirikleniyoeum ona göre davranırlar en azından çevrenizdekiler. Ben insanları buna paylaşmaya değer göremiyorum şu an :(
Hayat31 Lumlum sizde inşa Allah🥰. Ben hiç yiyemezdim ki. Tatlı şeker hanur hepsinden uzaktim. Bu hamilelik bozdu beni. Herşey yiyorum sonra geceleri mide yanmaları🤦ama nazar gerçekten var. En çok yakinlardan geliyor malesef
Lumlum SmyEsciv ben sözleşmeyi imzaladab bebek düşünüyorum dedim ve sağolsunlar hocam başımızın üstünde yeriniz var dediler çok duygulandım kadınların yaşadığı onca şeyi düşündüm gerçekten kadın olmak çok zor
SmyEsciv Lumlum ayy ne güzel çok şanslısınız sevindim sizin için o zaman ben olsam herkesle hemen paylaşırdım 😊 evet maalesef çok kötü bende çok üzülüyorum ve sinirleniyorum
Lavin___ Lumlum hocam ben de öğretmenim daha 5 haftalık çok yeniyim aileme bile söylemedim ben düşününn🫣 12. Haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum ilk 3 ay da biraz riskli olduğundan nazara ve o enerjiye çok inanıyorum
Lumlum Lavin___ hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın :) negatifi düşünmeyelim ❤️ 120.günden sonra söylemeye karar verdim ben de :)
Nskan Merhaba ben de 12 haftalık hamileyim. Özel bir eğitim kurumunda sınıf öğretmeniyim, göreceğim muhtemel mobingten dolayı henüz söylemedim:) seneye için görüşmelere kendileri ne zaman başlarsa o zaman söylerim mecbur.
Lumlum Nskan yaaaaa hocam gerçekten Allah yardımcınız olsun çok şükür ben bir problemle karşılaşmadım yöneticiler açısından inşallah sizin de düşündüğünüz gibi olmaz.