eminedln-27 Bsrayby ya takvimin tarihine göre 5 gün geçmişti ama benim yumurtlama tarihime göre çatlama talime göre falan bir gün geçti sonra çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş ya Benim bir günüm geçti şu an
3543Zz eminedln-27 geç döllenme bende kızımda 6 ile öğrenmiştim her iki günde bir kan verdim 15 gün sonra kese görülmüştü doktorum adet tarihimi değiştirmişti kızım şu an 3.5 yaşında hayırlı olsun 🙏🏻
eminedln-27 3543Zz Maşallah İnşallah bana da öyle olur Çünkü bugün Bu kanı verirken çok mutsuzdum ve o kadar aksiliklerle karşılaştım ki kan veremeyeyim diye sanki
eminedln-27 MelodyFairy Teşekkür ederim ya İnşallah vardır ya inşallah yükselir çok Araftayım Şu an ne sevinebiliyorum
3543Zz eminedln-27 her şerde vardır bir hayır canım sen Allaha güven o istemedikçe hiç bişey olmaz içini ferah tut🙏🏻
Ecem95 eminedln-27 hamilesiniz hayırlı olsun ama 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan vermeniz gerekiyor x2 katı yükseliş olursa net hamilesinizz
eminedln-27 Kızlar ben hasta oldum. Ne oldu anlamadım. Aşırı derece belim ağrıyordu sabahtan beri ayaktayım hiç oturmadı misafir var diye yatmadan önce bacaklarıma indi ağrı az önce lavaboya diye kalktım birden aktı geldi kırmızı
Patito__ eminedln-27 yuksek ihtimal kimyasal oldun cnm maalesef ama cok asiri bir kanama degilse bazen olabiliyorda yarin tekrr kan verin ozmn belli olur
Bsrayby eminedln-27 çok aşırı mı var öyle sadece pede çamaşıra renk verecek kadarsa devam mı gelmiyorsa çok panik yapma doktora git belki çok yeni olduğu içindir yerleşmedir
Patito__ eminedln-27 cnm gec dollenme yuksek ihtimal ama saglikli ilerleme oldugunu anlamak icin iki gun sonra ayni saatte kan verin Benim bir hamilrligimde adet gecikmemin 5. Gunu 50 cikmisti iki haftalik gec dollenmeymis