Kubrak1993 Sarigelin merhaba bende 13 le öğrendim iki gün sonra yaptım 27 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yaptır dedi takip edelim dedi 35 çıktı yarın tekrar yaptiricam sizin nasildi bana sağlıksız olabilir dedi takip edelim dedi
Sarigelin Kubrak1993 hiç bir sorun olmadı canım. Düzenli baktır betaya Allah’ın izniyle güzel yükselir bence
Bsrayby eminedln-27 çok aşırı mı var öyle sadece pede çamaşıra renk verecek kadarsa devam mı gelmiyorsa çok panik yapma doktora git belki çok yeni olduğu içindir yerleşmedir
eminedln-27 Bsrayby yok anam yok bildiğin aktı kıpkırmızı çünkü ondan 2 saat önce de sancı çektim pelvik kaslarım belim bacaklarım çok.kötüydü.
3543Zz eminedln-27 her şerde vardır bir hayır canım sen Allaha güven o istemedikçe hiç bişey olmaz içini ferah tut🙏🏻
eminedln-27 Bsrayby hayır gitmedim gece eşim yoktu yanımda arkadaşlarıyla birlikteydi eve 4 gibi geldi tabi o saatte sonra da olan oldu. Bugün de doktor bulamadım yarın gideceğim inşallah.
Kubrak1993 Sarigelin bebek tutunamadı düştü beta Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hemen peşine sağlıklı bı gebelik yasarim