Nesoruyon Kefir,muz, avakado, kaşar, yumurta,sade soda,kabak çekirdeği,balık, tavuk,kırmızı.et, iğde,fındık , yoğurt,süt laktolsuz içiyorum ben bunları yiyorum ama ceviz yiyemez oldum.tadini sevmemeye başladım.son bir aydır elime alıp tekrar bırakıyorum
annesininaski_ Nesoruyon Kefiri nasıl kullanıyorsunuz su bimdeki sade olan kefirlerden mi içiyorsunuz . Bide kefir isitiliyormu kaynatiliyor mü nasıl içiliyor cahilligime verin 😂 Hiç merak edip içmedim
Nesoruyon Sebla55 incir ve gün kurusu kayısı yani onlarda çok iyi ve ayrıca salatalık ve havuç ta çok faydalı diye gördüm Instagram da bir ebe ar hilal ebe çok güzel pay yapıyor
Ketenprensess Canım buna ek olarak doktoruna daniş mutlaka kuuru Huma ye açılmayı kolaylaştırır. Sen başla hatta
dinciklim6 annesininaski_ kefir (ben laktozsuz içiyorum öğlenleri yanına da cevizle ) kaşar,fındık,yoğurt,avakado,yulaf ve tahıllar benim bebeğim 800 gr dı 3 hafta da 1400 gr ulaştık
Nesoruyon annesininaski_ estefurullah tabiki burası birbirimize yardımcı olma platformu zaten ben binden alınan kefirden kullanıyorum genellikle laktolsuz seviyorum sade olarak hergun bir su bardagi içiyorum az az midemi bulandirmicak şekilde fındık ,yada muc yiyorum yanında yani soğuk tüketiyorum ilimaz herhalde hiç denemedim
Mervs Bence bebegin kilosu genetikle alakalı zayıf anne babadan tosun gibi bi çocuk çıkmacagı belli bişi 😂 şuan dogumuma 3 hafta kadar bişi kaldı hamileligim başından beri haftanın 5 günü avokado yiyorum , ceviz sabah kahvaltısında yiyorum ev yapımı yogurt 2 günde bir muz haftada 3 veya 4 kere kefir tüketiyorum yani haftasında kaç kilo olması gerekiyorsa o şekilde çıkıyor asla bi fazla çıkmadı 8,5 aydır 😂 yani biz naparsak yapalım bebek alacagını alıyor ben çok zayıf dogmuşum eşimde öle dogmuş sanırım bizim oğlumuzda öle olacak yani sağlıklı olduğu için tükettim ben bunları kilo alması için degil alacagını alıyor çünkü bebekler ☺️ Büyüyünce alır kilo hiç takmayın bunları ben okadar zayıfmışımki annem gil doktora götürmüş şuanda kiloluyum yıllardır kilo vercem diye kıçımı yırtıyom😂
tgbmerve annesininaski_ merhabalar öncelikle mayaniz varsa kefiri siz yapın hazır satılan kefirlerin kefir olmadığı yapay olduğu yönde çok yazı var , satılan hazır ayran gibiler yani ayran değil . Biz gerideydik şimdi öndeyiz kaşar yiyorum , zeytin, tahin, ceviz , çiğ badem, avakado, muz , yoğurt , havuc , kurufasulye barbunya nohut bunlar çok faydalı demişti Dr um .
aysemor annesininaski_ evet öyle yapın. Bende öyle yapıyorum. Meyvelileri daha güzel ama şeker oranı yükseldiği icin onu tavsiye etmiyolar. Gün kurusu kayısı ve bademde aynı sekilde kullanılması gereken şeylerden
Nesoruyon Birde salatalık, havuç var,ben nesguik içiyorum ılık süte karıştırıp toz halinde olanlarından tadında güzel bebegede yariyormus
Zynp_ozcelik SumeyyeTpl ben normal dilimleyip bile yiyorum onu yaaa haha evet bak kaşar da aldırırmış. Süt ve süt ürünleri genel olarak. Ara öğünde mutlaka yoğurt. Meyve yiyorsan yanına süt