MorKelebek54 annesininaski_ doktlrum bebeğe kilo aldirmak istiyosan hergun kuz ve kasar oryniri ye demisti dedigini de yaptim 27. Haftamda 1 kilo 300 gramdi. Gunde 2 3 tane muz yiuodum valla bi kac dilimde kasar oeyniri gercekten kilo aldirmama gerek yoktu kilosu iyiyidi oglumun ama denedim kilo aldi oglum
Melindam63 annesininaski_ yumurta en önemlisi dedi doktorum yumurta peynir yoğurt et kefir ceviz badem kefir
Cennet_kusum16 Canım genetik bı durum yoksa ve göbek kordonunda kan akışın normalse bebek senin yediklerimde sadece 500 gram alıyor. Sen ne yersen ye yada yeme o gelişimini içerde olması gerektiği şekilde devam ettiriyor. Ben diyetisyen eşliğinde ilerliyorum burda sayilanlarin çoğunu yiyemiyorum ama bebeğim 2 hafta önde gidiyor. Tamamen yediklerimden bağımsız. 2 kişilik yemek yemende bebeğe katkı saglamiyor. Düzenli beslen, sağlıklı yiyecekler tuket, beyaz un tatlı hamur işi ve kizartmadan uzak dur bebeğin zaten sağlıkla güzelce gelişir. 😊 En önemlisi sağlığı yerindeyse kilosuna hiç takılma doğunca besler tosun yaparsın 😊🙏
Semanurry tugceck hiç dert etmeyin kızıma hamileyken 3 kilo verdim bide normaldede zayıftım 46 kilo ile bi başladım 61 ile doğuma gittim 36.haftada doğdu kızım 2800 kg dı son aylar haftalar daha çok alınıyor
Eminemom annesininaski_ Valla şöyle söyleyim ilk hamileliğimde özele gitmiştim doktor gece yatmadan yarım saat kadar önce havuç ye son aylarda amniyon sıvısı değişmediği için geliştirir sabahlarıda kibrit kutusu kadar kaşar peyniri süt ürünleri kuru yemiş et ürünleri ye dedi Ben ilk bebeğimde öyle bi hata yapıp ek gıda döneminde bebeğe kefir veriyordum sen iç ama bebeğe verme zayıflatıyo hazmı hızlanıyorya
ZelihaTkcnn annesininaski_ Muz kefir yumurta peynir kaşar kuruyemiş kabak çekirdeği sebze tuketimide kilo yapar ben bunları tuketiyorum ama fast food da arada yiyorum ☺️ doktoruma danisadak tabi hamburger patates kızartması vs. yiyorum insanın canı çekiyor yani
Zynp_ozcelik annesininaski_ 22+3 teyim, her gün 2 yumurta kesin yiyorum diyetisyenimin tavsiyesi. Onun dışında muz, ceviz, avakado, et tüketeyebiliyorsan mutlaka balık
Zynp_ozcelik SumeyyeTpl ben normal dilimleyip bile yiyorum onu yaaa haha evet bak kaşar da aldırırmış. Süt ve süt ürünleri genel olarak. Ara öğünde mutlaka yoğurt. Meyve yiyorsan yanına süt
Zynp_ozcelik annesininaski_ ne kadar ayıp insanlar bilgi paylaşımı yapıp konuşurken sırf yorum yapmak için yapmayın şunu ya.
Zeyno223344 Kızlar ben her gün uyandığımda muz yiyordum sın haftalarda da 6 tane hurma yiyordum. Bebiş 4400 gr doğdu normal olucaktı ama kilosundan dolayı sezeryabn oldum
dinciklim6 yenianne57 sütle pişiriyorum tarçın atıyorum(tatlı ihtiyacını kesmesi için ) pişiriyorum sonrasında içine muz badem ve ceviz ekliyorum
Semanurry annesininaski_ muz kaşar süt / süt ürünleri kuruyemişler (kaju badem fındık ceviz daha çok) yumurta benim bildiklerim bunlar açıkçası sağlıklı olarak yağ oranı yüksek olan besinler
Esra_4774 annesininaski_ Muz, Kaşar peyniri, süt, üzüm pekmezi, hakikî bal , ceviz, fındık, kabak çekirdeği, köy yoğurdu (ev yapımı), ben bunşarın hepsini tüketiyorum gayet iyi 👍
Boncukk123 annesininaski_ hamd olsun canım ben kaşar peyniri ceviz diyorum sade soda içiyorum yumurta yemeye çalışıyorum her gun . Bazen midem bulanıyor o gun yumurta yemiyorsam peyniri bol tutuyorum bunların dışında badem fındık muz tuketebilirsin 🌸