pmkcn Esra_Omer_21 anladım canım senin ki hareketli olduğu için çabuk bitmiş o zaman bebeğin hareketleri belirliyormus o süreyi sağlıklıdir tabiki yüreğiniz ferah olsun Allah bebislerimize sağ salim sağlıkla kavuştursun
Rabia__q sunashn50 avcılar Anadolu hastanesinde yaptırdım 1200 olması lazımdı maksimum 1500 olmuştur doktorum çok iyiydi video ve bolca resim verdi
2kiz-idik sunashn50 merhaba ankara ikiz gebelik mustafa salih 11000 tl nakit idi kasım ayında. Tek bebek 5500 tl idi. Bir de özgür deren vardı o da normal muayene ikiz gebelik 7000 tl idi. Ama ayrıntılı bakıyor perinatolog olduğu için.
Merve_3351 sunashn50 Gitmeden sosyal medyadan bir bak ultrason aletlerinin kalitesine fotolarina .bence çünkü her özel iyi olmayabiliyor ona göre git ki bi yanlislik olmasin
AhsenSelvi Esra_Omer_21 aynı hastanede sema hoca takipliyim ve detaylı ultrason oomadığı için bana başka bir hastane tavsiye etmişti. Detaylı ultrason olduğuna emin misiniz? 700 tl hastanenin muayene ücreti zaten
Esra_Omer_21 AhsenSelvi banada kendisi söyledi canım o sebeble araştırdım yaptım zaten ben gittiğimde muayene 400 dü
Esra_Omer_21 AhsenSelvi daha zam gelmemişti yani şuan muayene 700 olduğunu bnde biliyorum detyalı olmasaydı elime 30 tane usg resmi vermezdi heralde