Esra_Omer_21 pmkcn doğrudur canım benm ki kıpır kıpırdı hiç zorluk çıkarmadı çok rahat ilerledik tüm organlarına felan da baktı çok sağlıklı dedi.bi yanılma vs olursada bilemicem takdiri ile Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
pmkcn Esra_Omer_21 anladım canım senin ki hareketli olduğu için çabuk bitmiş o zaman bebeğin hareketleri belirliyormus o süreyi sağlıklıdir tabiki yüreğiniz ferah olsun Allah bebislerimize sağ salim sağlıkla kavuştursun
Rabia__q sunashn50 avcılar Anadolu hastanesinde yaptırdım 1200 olması lazımdı maksimum 1500 olmuştur doktorum çok iyiydi video ve bolca resim verdi
2kiz-idik sunashn50 merhaba ankara ikiz gebelik mustafa salih 11000 tl nakit idi kasım ayında. Tek bebek 5500 tl idi. Bir de özgür deren vardı o da normal muayene ikiz gebelik 7000 tl idi. Ama ayrıntılı bakıyor perinatolog olduğu için.
Merve_3351 sunashn50 Gitmeden sosyal medyadan bir bak ultrason aletlerinin kalitesine fotolarina .bence çünkü her özel iyi olmayabiliyor ona göre git ki bi yanlislik olmasin
AhsenSelvi Esra_Omer_21 aynı hastanede sema hoca takipliyim ve detaylı ultrason oomadığı için bana başka bir hastane tavsiye etmişti. Detaylı ultrason olduğuna emin misiniz? 700 tl hastanenin muayene ücreti zaten
Esra_Omer_21 AhsenSelvi banada kendisi söyledi canım o sebeble araştırdım yaptım zaten ben gittiğimde muayene 400 dü
Esra_Omer_21 AhsenSelvi daha zam gelmemişti yani şuan muayene 700 olduğunu bnde biliyorum detyalı olmasaydı elime 30 tane usg resmi vermezdi heralde