Tomrisinizi Sema58 herkesin baska seyrediyor iste ben 8. Ayda kilo almadim mesela 🤷♀️ gecen hafta da 2 kilo birden aldim 😂 cok takilmiyorum artik bitiyor zaten tadini cikarmaya calisiyorum 😍
Sema58 Tomrisinizi valla bende dedm bugunden sonra dogumdan sonrasina kadar tartilmicam diorm ama yinede merak edio dayanamayip tartiliyorum😂😂
Tubagrnc Sema58 11 ile 15 arası ideal diye biliyorum ama ben 7 kilo aldım 25 alan da var bünyeye göre değişiyor
Sema58 Tubagrnc bende basta cok iyi gidiordum 13 kilo falan birden cok geldi sasirdim ama 13 kiloya kadr ideal diyorlar
Aysenurmusabeymen Sema58 bnde ilk 5 6 ay hep bulantı oldu bnde 6 aya kadar 2 kilo aldım geri kalan 12 kilo 6.aydam sonra
Aysenurmusabeymen Sema58 daha kilo almazsın cnm anca 1 kilo son haftalarda tam tersi zayıflayan bile oluyor
Sema58 Aselnaz33 valla baslarda diordm ay bu insanlar masil kilo alior hahaha postlarimin asagisinda kilo alamadigimdan beri sikayetci oldugum yorumlarim var simdi onlara bakip gulme krizine giriyorum😂😂
Momofthemert Sema58 bebeği emzirmek çok kalori yakıyo ben hiç memeden ayırmadım saten çok yemek yiyen ve oturup uzanan biri değilim inşallah sizndr öyle olucaktır 😊😍
Esmalemdar Sema58 kişiye göre değişir ben Kızım da 30 kg almıştım ve kızım 8 aylık doğdu ama oğluma hamileyim 26+3 şu ana kadar 5 kilo almışım bakalım kaçta tamamlayacağız 😀🙏
Momofthemert Aselnaz33 evet ilk doğumda 10 kilı almıştım 40 çıkmadan gitti şimdi 2. Hamileliğim bundada 8-9 kilo aldım 38 haftalığım yine aynı olur diye tahmin ediyorum ama bakalım
Momofthemert Aselnaz33 evet ilkinde normal denedik ama olmadı son anda sezeryan oldum şimdide mecburen 😊