Zeyd_Mom_22 Derinnmom kız o bebek orda kalmıycak değil mi? Çıkması lazım aaaa korkuyorsan sezeryan ol o zaman😄♥️korkma yanındayım birşe olmiycak ikinizede
Zeyd_Mom_22 Derinnmom bide görüyorsun bebek çıktı anne neden hastanede doğurmadın artık çok geç diycek😄😄 kendine o kadar güvenme yakın bebek sana hastaneden de yakın canım. yav şaka yapmasana seni sakinleştirmeye çalışıyorum aa😄😄♥️
Derinnmom Zeyd_Mom_22 selamün aleyküm anne diyecek 🤣🤣 kız valla gitmek istemiyorum ama ağrım çoğalıyor artık mecbur gidecem 😂😂
Zeyd_Mom_22 Derinnmom kızım sen hissetmiyor musun? anamm koşsana yav ben korkmaya başladım😱😄kendine eziyyet vermek yerine hemen çık gittt bak sinirlendirme ha beni hadi koşş
ikiprensannesi53 Derinnmom ağrın çoğalıyor ve tuvalet hissin var ki genelde bende 5 6 cm acikliktan sonra oldu o ağrılar ama seninki ne durumdadır bilmem ama tuvalet hissi genelde doğum başladığında oluyor
Esraksrt Derinnmom benimde aynisi oldu mutfagi temizlerken bi baktim suyum gelmis farkinda degilim ama 2 gun sonra dogumum gerceklesti benim
MelteM2cck Derinnmom Nisan olma ihtimali yüksek canm. Ama Nisan gelince hemen doguma almıyorlar. Su geliyor dedin ya su gelince riske atmıyorlar gitsen iyi olur. Hem senin için rahatlar aslında
Zeyd_Mom_22 Derinnmom ya senin için panik yaptım zor olmasın diye. hadi güzelce hazırlan sağ salim gidin gelin🩷 merak etme herşey çok güzel olucak bol bol dua et hayırlısı ne o olsun hakkında amin.