Derinnmom ikiprensannesi53 kendimi kasmak istemiyorum gerçekten o yüzden rahatım, herkes çok zor felan diyor ben korkmak istemiyorum o yüzden sakin olmaya çalışıyorum 🥲
ikiprensannesi53 Derinnmom ay kız ben burda heyecan yaptım sen niye böylesin ya git Bi kontrolünü olsana tekrar diyorum su konusu IHMAL EDILEMEZ
Zeyd_Mom_22 Bebek belkide geliyordur sen daha makina yapıp bekliyorsun😄 son haftalar zaten bir doktora görün için rahat olsun. valla ben dayanamazdım😄
Derinnmom Zeyd_Mom_22 kız ne yapayım simdi gitsem gelen giden şaaakkk diye elini sokacak korkuyorum artık 🤣🥲
Zeyd_Mom_22 Derinnmom yav hiç olmazsa ultrasonla baksınlar eğer şüphe varsa alattan bakarlar eğer normal doğum istiyorsan🥲bebeğin için, kendin için git canım sağlıkla gelsin🥹💗
Derinnmom ikiprensannesi53 kız pazar günü 2 cm vardı o günden beri de hiç durmadı ki o ağrı demek ki açıklığım artmıştır dimi
ikiprensannesi53 Derinnmom herkes git diyor kimseyi dinlemiyosun niye böylesin ki herkes dil döküyor burda
Eddakayaa Derinnmom sarı yeşil akıntın olduğunu doktora söyledin mi ben sıkıntılı bı durum diye biliyorum yeşil akıntıyı
Zeyd_Mom_22 Derinnmom ne demek canım. iyi olunda bende böyle şeye tedirgin oluyorum🥲🥹 Bi doktora gitcen sonuçta bişey olmiycak en fazla doğuracaksın buda sana motive olsun😄😄♥️♥️
Zeyd_Mom_22 Derinnmom kız o bebek orda kalmıycak değil mi? Çıkması lazım aaaa korkuyorsan sezeryan ol o zaman😄♥️korkma yanındayım birşe olmiycak ikinizede