Bebitom72 Derinnmom bence gidin derim. Ne olur ne olmaz kaçıncı haftadasınız. Emre andızoğlu muydu doktorunuz. Yanlış hatırlamıyorsam. Batman dan. Sağlıklı sıhhatli gidin gelin inşaAllah.
Derinnmom Bebitom72 Allah razı olsun evet simdi yoldayım gidiyorum önce Emre hocanın yanına gideyim bi ne diyor
azracan20 Derinnmom güzel haberlerini alalım inşallah canım inşallah sabaha kalmadan doğum yaparsın sıhhatle ☺️🌸
Parsmommy Suyunun gelme ihtimali olduysa mutlaka gitmen lazım burada konuşarak vakit kaybetmek bile mantıksız ,kasmamak değil yani eğer gelen suysa riskli bir şey yaptığın
YeniGelinMeselesi Ay abla kimsenin doğumunu böyle beklemedim heyecandan iikidebir güncelliyorum sen yazdın mı diye kendim doğurcakmışım gibi hissettim birden bence bebiş baya yola girmiş geliyor artık rabbim kurtarsın hızlıca 🥹🤲🏻💕💕
YeniGelinMeselesi ikiprensannesi53 bence doğuma aldılar onu bak demedi deme onca inat etti çocuğu yarı yolda doğurmasa bari😂😂
LamiyaCetinkaya Derinnmom buraya kadar yorumları okudum içim gitti doğuruyorum diyecen diye 😁 ne yaptın, sancın var mıymış?