Sibeleymen 25likana her zaman bir çözüm vardır sen gönlünü ferah tut.. Allah herkesin yardımcısı olsun🙏🤗
Msl_ege Pardon da eşine ne oluyo ?? O doğursun bakalım !! Bu erkekler ne kadar bencil ya . Hadi o bencil siz niye bencilliğini alkışlıyorsunuz . Kendinizi ve bebeğinizi düşünün sadece . Doğuracak olan sizsiniz ! Karar sizin bu yüzden . Kimseyi de dinlemeyin . Nacizane fikrim . Biraz sert çıktım belki ama çok sinirlendim eşinize .
25likana Msl_ege haklisin kiz valla bende sert çıkıyorum ama o da seni düşünüyorum bebegi düşünüyorum diyo normal dogumla ilgili şeyler okuyup arastiriyo sezeryan ona kolayı secmek gibi geliyormuş
Sevvaaaa 25likana inanın sancı biraz elimizde ben ölü bebeği sancım yokken gidip doktorun başlatmasıyla ve düzenli ıkınmalar nefes yürüyüş hurma ve zemzemle doğurdum😌hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum 😊
25likana Sevvaaaa nasıl zor bi sınavdan geçmişsin Allahım bu dünyada da diğerinde de mükafatını versin inşallah yerini doldursun bebeğinin
Msl_ege 25likana tabiki bende normal doğumu savunan ve dileyen biriyim . Bunu istemesi yada dilemesi zaten güzel bişey ana kimsede diretemez yani şöyle doğurcan böyle doğurcan diye . Benimki de bebek olmadan önce Yok akrep burcu olsun bilmem ne dedi . Açtım ağzımı yumdum gözümü 😂 ne zaman doğuracağıma karar veriyor paşam 😂 Allah’ta verdi işte plansız çat diye bebeği yengeç olcak 😂 sende muhtemelen sezaryen yaparsın 😅 büyük konuşan yaşıyor genelde . Dileğim tabiki zamanıyla normal Doğum 😇 hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim . Sağ Salim kavuş inşallah bebeğine 😊
Saidinannesi 1 sene önce suni sancı ile normal Doğum yaptım. Tabi ki keşke kendi sancılarım olsa merak ediyorum daha mı az ağrı çekerdim ama çok şükür kısa sürede doğurdum akşam 9da sancı verdiler 10.30da sancılarım artmaya başladı 12.30da doğurdum. Sürekli hastanede duştaydım. Sıcak suyun bana faydasını ve ağrımı azalttığını söylemeden geçemeyeceğim. Sıcak suyu belime tutup sancı geldiğinde eğildim kalktım ve zihnimden yollamaya çalıştım. Dayanılmayacak gibi değil Allah veriyor gücü. İnşallah güzel bir Doğum nasip olsun. Kendine İnan. Başkaları normal tutturdu diye psikolojik olarak Doğuma girersen o Doğum sezaryene döner. Kendine ve bebeğine güven 💪🏼
25likana Saidinannesi çok teşekkürler böyle şeyleri okuyunca evet yapabilirim diyorum normal doğumda daha hızlı toparlanirim diye bende istiyorum acikcasi
Sinmn 25likana 39+4 de sancım açılmam yokken suni sancı aldım, toplam 4,5 saatte(ikinci doğumum) 4.200 gr bebek doğurdum.. önemli olan sağlıkla kavuşmanız, nasıl olduğuna takılmayın..
Beram Canm kişiden değşyo olablr öncelkle hayrlsı ne ise öyle olsn ben sezryna gün almiştm pazrtsi için pazar günü suyum geldi. Bir anda norml istyrm dedm 19 saat suni sancı çektm epidurelle cok zorlndm ben artk sezryn istyrm dedm 19 saat sonucu kucğma alabldm kuzenimde sıfr sancı su hiç bşy yokkn suni sancı aldı 10 saate doğumu oldj epidurelsiz birde kişiden kişiye değşyo yani sen yetrki kararlı ol yapmak istedğn doğm şeklnde