AlyaDerin21 25likana cnmm bende şimdi hazırlandım Doğuma gidiyorum ilk önce fitil verip Rahmi yumuşatıyorlar sonra suni sancı verecekler bana bildiğim kadarıyla öyle. İnşallah bir avazda kurtulursun sende sende bana dua et 🙏🏻🙏🏻🙈
hasancihatinannesi 25likana bende daha ilk dogumumu yapacam ama doktorum suni sanci uc dort santimden sonra kolay tutar dedi bana bende iki santim aciklikla cuma gununu bekliyorum
Tmab 25likana canım sana moral olsun ben 2 kızımı da suni sancı ile doğurdum çünkü benim kendi sancım gelmiyor ne hikmetse ilkini 39+2 de doğurdum diğerini 40+0 da ikisinde de suniye başlandığında 1-2 cm açıklık vardı sadece suniyi taktıktan 2 saat sonra sancılar hissedilir ve tatsız dereceye gelmeye başladı fazla sancıları hissetmeye başladıktan 3 saat sonra da açılmam hızla ilerledi ve Doğum yaptım yani o yoğun sancıları sadece 3 saat çektim hatta ilk kuzumda epidural aldığım için 1 saatini hiç hissetmeden uyudum bence korkma vücudun tepki verirse açılman kolay olur ama açılman olmazsa da baştan doktorunla konuşun hani 4-5 saat içinde gerçekleşmezse ve açılma ilerlemezse mecbur sezaryene girersin eğer özel hastane ise epidural normal Doğumu düşün derim Allah sağlıkla aldırsın kucağına
dilanysl 25likana benim abla 2 cocugunu hic acilma yumuşama olmadan suni sanciyla dogurdu keza komsumda öyle korkmayn kendinize inanın derim 😘
Berfin2626 25likana hayır o bebeğe bağlı ben suni Sancıyla Doğum yapmıştım Gayette güzel geçti sana tavsiyem dr dediği tarihte git magzallah beklersin bebek pisliği yapar yutar falan cok riskli
Kbrarcn 25likana epidurural suni sancı iste en rahatı o çevremdekilerin çoğu böyle yaptı ve çok kolay oldu doğumları