25likana Merhaba bayanlar 40+3deyim doktorum cuma için gün verdi doğumu başlatalım dedi sizin ya da çevrenizin basindan geçen suni sanci ile başarılı doğum var mı? O Kadar acıdan sonra sezeryana dönmek istemem bugun kontrolumde rahim ağzın yumusamis ama açılman yok dedi eşim normal doğum istediği için sezeryan olamıyorum dilinden kurtulamam yoksa kolayi seçtin diye ya da evde baska yardim edecek kimse yok diye :((
ReyhanBozdemir 25likana kim suni sancı aldıysa çevremde hep Sezeryana döndürüldü canım bi arkadaşımda bekledi açılmayı suyunda eksilme olmazsa bebek iyi olursa bekle derim
Bskrt 25likana kuzenm yaptı bebek gelişmemşti suni sancı verdiler Tabi kendi sancına göre daha zor ama Epidural isteyebilirsin çok zorlanırsan
Sibeleymen 25likana canım önce sen sakin ol. Korkma bende aldım suni sancıyı sabah saat 10dan gece 2 ye kadar bekledik benim açılma çok olmadıışı için birde bünyem suni sancıyı reddetti. Sonrasında sezeryanla doğum yaptım.
Cglfdn 25likana benim doğumum suni sanciyla baslatildi. Sezaryene döndü ama benle birlikte 4 kişinin daha dogumu suni ile baslatildi hepsi normal doğurdu. Bünye meselesi birazda
25likana ReyhanBozdemir son 1 aydır sürekli yürüyüş ve spor yaptım ama acilmam olmamış şimdi eşime nasıl diyeyim sezeryan diye doktorum da deneyelim suniyi deyince bisey diyemedim :(((
Leilademir Benim başımdada var eşim ve kayınvalidem işl gunden berı hergun normal yap doye dıye beynımınyedıler en sağlıklısıymışmışmışmışşş Doğuran benmiyim onlarmı bilemedim😠 bu tercihleri keşke doğurana bıraksalar neyseki artık kendımi normale hazırladım ama olmıcaksa normale zorlamanın da anlamı yok senin kararın olmalı yapamıyorsan sezeryana geç
25likana Leilademir doğumdan ya da ağrısından korkmuyorum acikcasi ama o kadar acıdan sonra sezeryana alınırsam çok zor olur benim açımdan evet esimce kaynanam benim de normal normal diye tutturdu şimdi hemen sezeryan desem sen kolayı seçtin diye basında bikbiklanacaklar
Leilademir 25likana o zaman bol yürüyüş yap squat yap ooturup kalkıyormuş gibi kaslarını harekete gecir ne kadar aktif o kadar kendi sancın açılman olur
Sibeleymen 25likana benim görümcemin doğumunda yanında ben vardım. İnan hastaneye geldiğinde hiç sancısı yoktu. Onunda senin gibi haftası dolduğu için suni sancı verildi okadar zorlanmadı inan sonunda açılmaları yavaş yavaş hızlandı ve doğum başladı normal doğurdu..
25likana Sibeleymen çok güçlüsünüz :) peki rahminizde yumuşama var mıydı suni vermeden önce sizin de zor bir doğumunuz olmuş :(
25likana Leilademir ilişki haricinde herşeyi yapıyorum inaniin😁 merdivenleri 2ser çıkmaya başladım 3lu çıksam düşerim diye.korkumdan yapamiyorum😁😁😁
Sibeleymen 25likana ilk doğumum olunca birde onun anlamsızlığı vardı. Belki onun yüzündendir rahim açıcı herşey yapıldı ama olmadı..
Sibeleymen 25likana her zaman bir çözüm vardır sen gönlünü ferah tut.. Allah herkesin yardımcısı olsun🙏🤗