Hilalalaa Bende 12+3 bebeğimizin cinsiyetini 3 gün önce öğrendik erkek🙈 zaman geçmiyor gerçekten daha çok var sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişi🥰 ikili test yaptıranlar var mı biz yaptırdık
2_erkek_annesi Hilalalaa bende 2 gün oluyor ikili test yaptırdım göstermedi cinsiyeti 2 oğlumda 12.haftada göstermişti buna 13+3 ken gittim cinsiyet öğrenemedim artık 15 gün sonra öğrenirim inşallah☺️
Buseirgit Tgbc Temmuz sonu Ağustos başı gibi olucak inşallah 2 Ağustos eşimin doğum günü 3. Bebeğim 2. Sezaryenim olcak nasipse bende 2 Ağustos a almak istiyorum sezaryen gününü
Hulya-003 NM_mom Eylül 1 gözüküyor benimde nasılsın geçecek bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyet öğrendiniz mi bazıları erken öğreniyor
NM_mom Canım bulantılarım var doktorum prilam verdi biraz daha toparladı beni. 3 gün önce kontrolüm vardı 2 hafta sonra gel söyleyeyim dedi, inşallah gösterirde öğreniriz🥲 sen kaçıncı haftadasın
Hulya-003 NM_mom 12. Haftadayım 12+5 olunca gitmeyi düşünüyorum 2 li test te yaptırıcam hem cinsiyet söyler belki doktor
HayaLim_Panbik Tgbc 👋 agustos da dogumgunum var. Bebbis de Allah in izniyle dr verdigi tarih 18 Agustis bakalim:)
111anonim111 1prensesannesi__ bizimkininde tahmini doğum tarihi 10-11 Ağustos benimde doğum günüm 11 Ağustos😄 hayırla gelsin inşallah bebişler dörtlü tarama yaptıracak mısınız☺️
1prensesannesi__ 111anonim111 insAllah canim benim 🥰 ikili tarama yaptirdim doktorum 4lü de yaptir dedi yaptiririm sukur 2li iyi cikti sonuc benim icin pek bisey degistircegini sanmiyorum sonucta benimbebegim ondan gelen her sey basim gözüm ustune doktorum istedigi için yaptircam siz yaptircakmisiniz
Betul-97 Tgbc 9 ağustos gösteriyor bugün doktorumuza gittik ama maalesef kendini göstermediği için cinsiyeti öğrenemedik. Tahmini kız olabilir dedi haftaya cumaya tekrar çağırdı. Bu aralar sürekli bir mide bulantım var özellikle sabahları ama yemek yiyince geçiyor. Çok çabuk yoruluyorum ama şükür ilk baştaki mide bulantılarım geçti. Yavaş yavaşta olsa işlerimi yapabiliyorum😊😊