Nurglsari littlechick benimde 27-28 ağustos aynı olucak , sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizii
Elfsnk Tgbc ağustosun ilk haftası gibi görünüyor dedi doktor 2 iç kızım ağustos 25 doğumlu o güne kadar beklemez ama umut var içimde 😂
Busranurkura 1prensesannesi__ doğumumuz aynı gün görünüyor benim de doğum günüm 7 Ağustos inşallah isteğe bağlı yaparlar ikimize de 😀❤️
1prensesannesi__ Busranurkura benim normal asko ama olurda sezaryene donerse isterim ama özel bazen yapiyo 😂 insAllah senin olur
Hilalalaa Bende 12+3 bebeğimizin cinsiyetini 3 gün önce öğrendik erkek🙈 zaman geçmiyor gerçekten daha çok var sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişi🥰 ikili test yaptıranlar var mı biz yaptırdık
2_erkek_annesi Hilalalaa bende 2 gün oluyor ikili test yaptırdım göstermedi cinsiyeti 2 oğlumda 12.haftada göstermişti buna 13+3 ken gittim cinsiyet öğrenemedim artık 15 gün sonra öğrenirim inşallah☺️
Buseirgit Tgbc Temmuz sonu Ağustos başı gibi olucak inşallah 2 Ağustos eşimin doğum günü 3. Bebeğim 2. Sezaryenim olcak nasipse bende 2 Ağustos a almak istiyorum sezaryen gününü
Hulya-003 NM_mom Eylül 1 gözüküyor benimde nasılsın geçecek bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyet öğrendiniz mi bazıları erken öğreniyor
NM_mom Canım bulantılarım var doktorum prilam verdi biraz daha toparladı beni. 3 gün önce kontrolüm vardı 2 hafta sonra gel söyleyeyim dedi, inşallah gösterirde öğreniriz🥲 sen kaçıncı haftadasın
Hulya-003 NM_mom 12. Haftadayım 12+5 olunca gitmeyi düşünüyorum 2 li test te yaptırıcam hem cinsiyet söyler belki doktor
HayaLim_Panbik Tgbc 👋 agustos da dogumgunum var. Bebbis de Allah in izniyle dr verdigi tarih 18 Agustis bakalim:)