Happ Umutluol seninde genel olarak test yapınca iğne etkisi varken hep sonradan mı ikinci çizgi koyulaştı canım
Happ Benim bugün yani 12. gün yaptığım test bekledikçe böyle oldu 11. gündeki böyle olmadı mesela sizce kızlaar bişi görüyor musunuz
Umutluol Happ sizin teste mi ben göremedim benimki de böyle çıkmış acaba erken mi yaptık anlamadım. Benim çok fena mide ağrım ve yanmam var ya gripten dolayı mı acaba şu an gribim geçmek üzere aslında
Happ Tklc off çok korkuyorum yaa 13. gün net belli olması gerekirdi diye düşünüyorum kuruma çizgisi gibi geliyor ama arkadaşım kuruma çizgisi beyaz olur seninki biraz pembemsi diyor inşallah nasip olsunn 😔🤲🏻
Tklc Happ inşallah canım belli olmaz 13 14 günden sonra yükselenleri de gördüm burda inşallah sende onlardan olursun
Happ Umutluol bende öyle belirtiler hiç yok bende anlamadım erken mi var mı yok mu inşallah vardır ya 🤲🏻
Umutluol Happ inşallah vardır ya gerçekten çok üzülüyorum artık isteyen herkese bana da nasip olur inşallah 😔🤲
Umutluol Happ merhaba hatırlarsanız sizinle konuşuyorduk ben az önce lavaboya gittim ve akıntı olmuş leke gibi çok açık da değil koyu da değil bir kahve tonu akıntı peçeteyle sildiğimde ise açık pembe kanama gibi anlamadım idrar testim negatif çıkmıştı
Happ Umutluol ay hadi inşallah yerleşmedir bende öyle bişi hiç olmadı bence yarın tekrar testi tekrarla canım ilk idrar ile
Umutluol Happ test yok evde ama yeni bir bilgi öğrendim iğneden sonraki 14 veya 17.gün adet kanaması bekleniyormuş 😔
Happ Umutluol evet öyle bende söylemiştim sana canım daha önce benim bugün 15. gün bugün hafif göğüs acısı başladı galiba bende regl olcam kaset testlerde çok çok az silik çıkıyor ama testin çizgisi mi asla bilemedim sen kan vermedin mi hiç
Happ Ebbruc Bu da biraz önce yaptığım yine üzerinden en fazla 20 25 dk geçmiştir ben erken gebelik diye aldım da yanlış test gelmiş yeni farkettim bugün de ovitrelle 15. günü bilemiyorum