Happ Ebbruc Bu da biraz önce yaptığım yine üzerinden en fazla 20 25 dk geçmiştir ben erken gebelik diye aldım da yanlış test gelmiş yeni farkettim bugün de ovitrelle 15. günü bilemiyorum
Ebbruc Happ varla yok arası bişey sanki şuan bi bakıyorum belli bi bakıyorum yok gibi. Kan mı versen acaba yada yarın sabah falan tekrar mı etsen
Happ Ebbruc pazartesi 17. gün eğer regl olmazsam kan vericem inşallah vardır 😔 bende sen gibi canım bi var bi yok gibi görüyorum hiç çözemedim
Ebbruc Happ inşallah vardır kuzum, benimde dünden beri kasıklarımda batmalar var acaba iğneden dolayı mı yoksa çatlama olduğu için mi
Happ Ebbruc benimde ilk günden 3 4 gün öncesine kadar aşırı sırt bel ağrısı ve sol tarafımda batma oluyordu yani normal seninde hala var söylediklerim ama az bugünde aşırı baş ağrım başladı Allah’ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🤲🏻💖
Ebbruc Happ benimde hep sağ tarafta oluyor batmalar, doktor sağ yumurtan gelişmiş demişti bende ondandır diye düşündüm. Amin kuzum amin hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah 🥰🤲🏼
Happ Umutluol işte sırf bende betada negatifi görmemek için 17. güne kadar beklemek istedim Allah büyük ya bir gün nasip olacak ama doğru zamanını bekliyor demek ki 😔🤲🏻
Happ Ebbruc hep her zaman kendimle birlikte isteyen herkese dua ediyorum Allah herkese yardım etsin bu bekleyiş hiç bir şeye benzemiyor
Umutluol Happ Happ Rabbim en doğru zamanı biliyor o gğn geldiğinde olacak inanıyorum. Elimizden geleni yapmaya ve dua etmeye devam edeceğiz bakalım inşallah olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor gerçekten 😔🤲
Ebbruc Happ öyle kuzum öyle, beklemek gerçekten çok zor. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, sağlıkla inşallah 🙏🏻