Ruzgarpoyraz_06 damladogukan06 Ay bende korktum şimdi ikinci sezeryanim olacak benim ilkinde yapıştırma yapılmıştı Etlik şehir hastanesi perinatoloji de takipliyim Allahim şifa versin biran önce size 😒
damladogukan06 ponck-123 evet dikişler tutmadığı için almadılar dikişleri normalde 10 günde alınması lazım
damladogukan06 ponck-123 bana batikon sürmemi falan söylemediler gazlı bez koy dedi sadece aşırı bi akıntı yok ama cuma günü kadın doğuma gidicem tekrar
Bebekkkk damladogukan06 ben çok zor toparlandım 40 günü buldu sanırım çok zor bi dönemdi size çok üzüldüm inş toparlanırsınız
damladogukan06 busraltin cuma günü başka bir hastaneye gidicem baktırıcam kabul etseler de etmeseler de artık
Busranurkura damladogukan06 hiç alınmadı ki içten yapıştırma yapıldı dışarıdan görünen hiçbir şey yok
ikiprensannesi53 damladogukan06 yani herkes keyfi istiyor sezaryen ne varsa bu sezaryende bilmem doğum ağrısıı çekmemek için sezaryen istiyorlar
damladogukan06 ikiprensannesi53 bana suni sancı verdiler açılma olmadı günüm geçtiği için sezaryene aldılar ben normal istiyordum ama olmadı. Sırf normal doğumdan korktuğu için sezaryen olmak mantıklı bir şey değil
Mevlude_Sahin damladogukan06 2 sezaryan oldum ikincisi 20 gün önce 2 sinde de estetik dikiş yapıldı, bildiğim kadarıyla artık öyle yapılıyor sizin ki estetik dikiş değil mi? Korkmayın lütfen küçük bir şey dikiş işlemi hissetmezsiniz bile
myangelson damladogukan06 estetik dikişlerle dikis alınmıyor yapıştırma gibi duruyor benim öyle bı sağında solunda vardı ip ucu onlar da kendisi düştü
Mevlude_Sahin damladogukan06 Estetik dikiş yapıştırma oluyor, sonrasında herhangi bir dikiş alma vs yok doktor 1 hafta sonra bakıyor açılma var mı diye.