myangelson damladogukan06 estetik dikişlerle dikis alınmıyor yapıştırma gibi duruyor benim öyle bı sağında solunda vardı ip ucu onlar da kendisi düştü
myangelson damladogukan06 normal dikilmiş devlet falan böyle dikiyormus sanırım ozellerde estetik oluyor galiba 😕
Mevlude_Sahin damladogukan06 Estetik dikiş yapıştırma oluyor, sonrasında herhangi bir dikiş alma vs yok doktor 1 hafta sonra bakıyor açılma var mı diye.
azracan20 damladogukan06 çok geçmiş olsun canım ağır falan kaldırmadın dimi ya da ani bi hareket ? Bi komşum vardı hep ağır işler yapıyodu evde temizlik yaparken dikişleri boydan boya açılmıştı doktora zor yetiştirdiler keşke şu doktorlar işlerini daha özenli yapsa 🤦🏼♀️
damladogukan06 azracan20 sadece çok öksürük vardı sigara içtiğim için ama karşılıklı dikilmemiş dikişler dediler benimle alakalı değilmiş
azracan20 damladogukan06 doktordan kaynaklı demek ki çok üzüldüm adına naptınız peki dikişler tekrar yapıldı mı durumunuz nasıl 🌸
damladogukan06 azracan20 yanıtınızı yeni gördüm 22 günde alındı dikişlerim. Dikişler açık çok incecik tutuyor ama çok uzun zaman olmuş ipi vücut kabul etmeyeceği için tepki gösterebilir almak zorundayız dediler, o şekilde alındı. Teşekkürler sorduğunuz için 🌸