Ozgednc Bebekkkk etmedim çünkü bebeklerimi kaybetmenin acısını yaşıyordum sadece beddua etmekle kaldım..
ponck-123 damladogukan06 çok geçmiş olsun ya nerde doğum yaptınız devlette mi özelde mi? 20 güne dikişler alınmış olmalıydı tutmadığı için mi almadılar
damladogukan06 ponck-123 evet dikişler tutmadığı için almadılar dikişleri normalde 10 günde alınması lazım
ponck-123 damladogukan06 ben 4 yıl önce Bilkent şehir hastanesinde yaptım bende sarı akıntı oldu dr sıktı tüm akıntıyı aldı sonra yavaş yavaş geçti batikonla temizlediniz mi her gün temizlememi gazlı bez koymamı söyledi o şekilde geçti
damladogukan06 ponck-123 bana batikon sürmemi falan söylemediler gazlı bez koy dedi sadece aşırı bi akıntı yok ama cuma günü kadın doğuma gidicem tekrar
Ozgednc ponck-123 ben adana şehirde yaptım 10 sezeryan yapılanın 7si yara yeri enfeksiyonundan geliyodu
ponck-123 Ozgednc çok geçmiş olsun ya bu durumlar genelde devlet hastanelerinde oluyor ya 😣şu an nasılsınız
Bebekkkk Ozgednc başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun …perinatoloji bölümünde oldum bende bebeğimi kaybettim …
busraltin damladogukan06 başka doktora görünme şansın var mı acaba başka hastane kabuş eder miydi bi baksaydın
damladogukan06 busraltin cuma günü başka bir hastaneye gidicem baktırıcam kabul etseler de etmeseler de artık
myangelson damladogukan06 şaka gibi ya doğru düzgün dikiş dikmeyi bile beceremiyorlar 😑 doktor mu dikti acaba yoksa asistanları falan vardı da onlar mı dikti ? Hangi hastane bilmiyorum ama belki böyle birşey yapılmış mıdır diye düşündüm
myangelson Ozgednc acaba bu hanimefendinin de o şekilde mi oldu diye düşündüm tabi hastanesi öyle mi bilmiyorum da
damladogukan06 ikiprensannesi53 karnımın içi ağrıyor belki içten de açıldı bilmiyorum ama ağrılar arttı evet. Sezaryen sadece zor durumlarda yapılmalı haklısınız
ikiprensannesi53 damladogukan06 yani herkes keyfi istiyor sezaryen ne varsa bu sezaryende bilmem doğum ağrısıı çekmemek için sezaryen istiyorlar
Busranurkura damladogukan06 çok ilginç yapıştırma diye bisi var benim öyleydi 5 yıl önce doğum yaptım sizinde öyle mi normal dikiş mi bana artık normal tercih edilmiyor estetik dikiş diyorlarmış buna ondan yaptık dedi ve çok rahat ettim 2 gün acıdı o kadar
Bebekkkk damladogukan06 ben çok zor toparlandım 40 günü buldu sanırım çok zor bi dönemdi size çok üzüldüm inş toparlanırsınız