Betlab ezos merhaba bende naile hanima gidiyorum. Merak ettim kendisi mi dedi 37 de cati muaynesi yapicam diye. Vajinal muayneyle mi yapiliyor cati muaynesi?
ezos Betlab vajinal yapıyor evet eliyle daha erken haftada sormuştum 37 den sonra demişti ınşallah yapmaz daha😓
Krispiim16 15+6 yım osmangazide oturuyorum ve çekirge doruk Sanem alkan Akalın ve devlet de Aycan kopuza gidiyorum doruktan memnunum Aycan bey ikinci randevum olucak ilki de güzel geçti güler yüzlü sempatik birisi ..
Msa Efsanem oralarda annemden dolayı çok zaman geçirdim maalesef. Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra poliklinik bölümlerine adım atmadım. Kanser tedavi merkezi orası. Bence başka bir yere gidin. Çünkü Işın tedavisi görenlerle ve pet ctye girenlerle karşılaşmamasınız, bebek için zararlı. Hastane çok kalabalık olacağı için kimlerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz.
Efsanem Msa Evet bilemedim ben tanimadigim icin randeovusu olan doktor yalniz orda buldum maalesef iptlal oldu yarin zubeyde ye gidicem insAllah Ali Yesil doktor sizin yazdiginiz mesaji erken gorseydim keske
Efsanem Zor859319 Evet bende bilmiyordum kadin dogum uzmani olan doktor vardi bende yalnislik yaptim dogru anlamadim ilk kez doktora gidecegim icin bilemedim iptal oldu yarin insAllah Zubeyde hanima gidicem doktor Ali Yesil tanimadan gidiyorum insAllah iyi bi doktor olur
Msa Efsanem ben de mesajınızı daha önce görebilseymişim keşke, içinizi ferah tutun Allah’ın inizyle bir şey olmaz. Ali Yetiş i duydum, bir tanıdığım ondan yakın zamanda randevu aldı ama daha gitmedi, ilgili olduğunu duymuş
Efsanem Msa InsAllah guzel haberler aliriz evet erkek doktora gitmem de ama mecbur bi yarina randeovu buldum o doktorda bende arasdirdim guzel yorum yazanlar gordum iyi olur insAllah cok tesekkur ederim 😊
zuleyhakoc Kahve merhaba canm bende ki akrabamız gidiyo tavsiye etti bi kere gittim tabi iyi geldi de bi kereden çok anlaşılmıyor önümüzdeki Pazartesi gidicem cinsiyeti ne zaman söyledi size benim Pazartesi tam 13 hafta oluyo inşallah söyler bizlere gittiğim için tahmin edemiyorum ne digcegini söyleyip söylemicegini
zuleyhakoc BtlBldk sizdeki Ayşe Erol a bende akraba tavsiyesine bi kez gittim önümüzdeki Pazartesi gidicem Pazartesi bu programda Ayşe Erol a bi bayanm yüksek şekeri filan çıkmış sevk etmiş Ayşe hanım belki onun yetkisi o kadar yani bu sebepten kötülemesi tuhaf geldi bende 1 kere gittiğim için tanımdm daha
Filizcskn zuleyhakoc bende ayşe hanıma tavsiye uzerine yedi aydır gidiyordum ve bebeğimin karın bölgesinde gerilik cıktı sevketti şevket yilmaza perinotoloji bölümüne 13 gündur hastanede yatıyorum erken doğum yapabilirim 34te durumumun ciddiyetini düsunun yani gitme sebebim normal doğumu desteklemesiydi ama ne skntimi soylesem normal dedi yada dahiliyeye git dedi erkenden şismeye baslamistim normal dedi halbuki protein kaçağı varmis bende ve çok riskli gebelikte odasinda hep bi aceleci tam sormak istedigini soramiyorsun tek derdi kilo alma herseyi geçtim bir kere arayip ne yaptin diye sorabilirdi ama yok normal bir gebelik süresinde her doktor iyi önemli olan bir sknti çıktığında ne yaptığı ayse hanim beni savdı başından hakkim varsa helal etmiyorum gidenler memnun kalirlar umarim