IREMim Ayrıca çok memnunum dr ler çok ilgili ve herşeyi çok güzel açıklıyor hatta telden arayınca bile hemen cevap veriyor ve şikayetlerimi gayet güzel dinleyip cevap veriyor
Burcinkmslgl Ezgi_brs Memnunum canım ilgili kibar bir doktor tavsiye üzerine gittim bende tavsiye ederim 👍
zuleyhakoc zuleyhakoc Kahve aaa bende Pazartesi gidicem 13 haftada tam doktor mu söylüyor sizin soruyorsunuz. Şuan kaç haftalık değiştimi peki bazen değişiyor ya
zuleyhakoc zuleyhakoc ne kadar süreyle çağırıyor her gittiğinde ücret alıyomu Doğum ne kadar dedi ben sormadım
BurcuY Gizemrzgr 19+6 olduk muayenehane Emre uysala gidiyorum çok memnunum birde Şevket yılmaZ hastanesi Ufuk Demir’e gittim 2 kere
Seclyvs Özel muayene de Emre uysala gidiyorum 28 haftalığım çok memnunum doktorumdan muayenesi 200 tl
Tubademir85 Gizemrzgr 19.haftaya giriyoruz sukur, sevket yılmaz hastanesıne gidiyorum ufuk beye cok ılgılı kibar bır doktor, aılem gebzede orada da hospıtal park da yaprak hanıma gidiyorum..
Tubademir85 Burcinkmslgl benım de doktorum ufuk bey cok kibar bırı, sıze detaylı ultrasyon yaptılar mı su 20ıle 22 haftalar arası yapılan, tavsıye ye ıhtıyacım var vaktı gelınce yaptırmak a İstiyorum ama nerede yaptırırım bilemiyorum
Burcinkmslgl Tubademir85 Ufuk bey detaylı ultrason yaptırdı Şevket Yılmaz hastanesinde canım Allah’a şükür bir sıkıntısı çıkmadı bebeğimin herşeyi incelediler biz 35+6 haftalık olduk sabahtan da kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz 😀
Tubademir85 Kahve bende ılk gebe kalmak istediğim de kendisine gıttım bır takım testler yaptı ve bana normal yollardan gebelik zor hemen tup bebek yapın dedı doktor ve hastane soyledı ve ben o olaydan sadece bırkav hafta sonra gebe kaldım hemde normal yollarla suan 19.haftaya girmek uzereyım o kadına zerre ıtımadım yok , ama sızın mennun olmanıza sızın adınıxa sevındım