• Doğum
  • Çatı muayenesi olacağım

Zeyna01 allah yardımcıınız olsun kazasız belasız kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah ❤️😍
Annenizin kız kardeşinizin yanınızda olması bğyğk avantaj , herşeyide yetiştirirsiniz Allahın izmiyle hiç stres yapmayın😇
Çatı muayenesine gelirsek kendinizi sıkmayın hafif acı hissediyorsunuz ama abartılacak kadar değil

Zeyna01 kanama olmuyor ama vajinada kemik varmı normal doğum yapılabilir mi diye bakılıyor. Benim çatı muayesnesinden 3 4 gün sonra doğumum olmuştu tetikliyor sanırım

Yasee1 Ayy çok sağolun inşallah ya biz annem düzen mutfak baza alt yaptık cam kapılar vs felan kadın bekliyoruz cuma gününe elimde değil sanırım stres yapıyorum birde bu aralar ben çok ağlıyorum sizler oluyor mu acıya dayanıklıyım inşallah hemen olur biter sancım felan çıkmaz 🤍💖🙏 çok teşekkür ederim

Yasee1 Ya şuan daha bugün 37 oldum inşallah daha erken umarım tediklemez hiç olmazsa 38 felan görürüm

Zeyna01 çok kısa sürüyor iki parmağını sokuyor doktor acısız bir şey. Kanama falan da olmadı bende. doktorla sohbet ederken birden parmaklarını soktu çıkardı anlamadım ne oldu. Korkulacak bir şey değil.

Aryayra Çok teşekkür ederim inşallah bende böyle yazarım 💖😂

Zeyna01 eve gelince hafif lekelenmem tarzında oldu hatta az az da olsa devam ediyor ama çatı muaynesi sonrası olabiliyor o yüzden tekrar doktora gitmedim açıkcası kasılmalarım başladı üç gündür düzenli sancı gelmesini bekliyorum benim ikinci gebeliğim ilki normal doğumdu buda normal gözüküyor inşallah 38+5 haftam

denizalismom, başlığı Çatı muayenesi olacağım olarak değiştirdi.

Geçen hafta ve dün oldum çatı muayenesi geçen hafts buradaki saçma sapan insanları korkutan yorumları okuduğum için ister istemez kendimi kasmıştım ona rağmen bile çok hafif birşey hissettim ama dün çok rahattım en ufak bir ağrı olmadı hiç bişey yok bunda korkmayın.

Ben iki gün önce oldum bende kanama olmadı ama hafif bir acı hissettim abartılacak bir şey değilmiş ben de çok gerilmiştim çatım uygun değilmiş maalesef kemiğim basıkmış bu yüzden sezeryana karar verdik

Bidikim1 Bebek sağ salim gelsinde en önemlisi hakkınızda hayırlısı buymuş demekki 😍

Zeyna01 bende 36 haftalığım kontörlüm var devlete gidiyorum da yapar mı yapmaz mı hazırlıyıklıyım ama bende korkuyorum 😁

Zeyna01 anlık bir sızı bugün sadece🙈 bugün 3. Kez yaptırdım. Sağlıklı doğumlar diliyorum