Meryeminannesi20 Kanama oldumu sonrasında birde mesela normal doğum istiyorum diye 37 çatal belli olacak dedi siz doğum için konuşma yaptınız mı
Çatı muayenesi olacağım
Zeyna01 allah yardımcıınız olsun kazasız belasız kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah ❤️😍
Annenizin kız kardeşinizin yanınızda olması bğyğk avantaj , herşeyide yetiştirirsiniz Allahın izmiyle hiç stres yapmayın😇
Çatı muayenesine gelirsek kendinizi sıkmayın hafif acı hissediyorsunuz ama abartılacak kadar değil
Yasee1 Ayy çok sağolun inşallah ya biz annem düzen mutfak baza alt yaptık cam kapılar vs felan kadın bekliyoruz cuma gününe elimde değil sanırım stres yapıyorum birde bu aralar ben çok ağlıyorum sizler oluyor mu acıya dayanıklıyım inşallah hemen olur biter sancım felan çıkmaz 🤍💖🙏 çok teşekkür ederim
Zeyna01 eve gelince hafif lekelenmem tarzında oldu hatta az az da olsa devam ediyor ama çatı muaynesi sonrası olabiliyor o yüzden tekrar doktora gitmedim açıkcası kasılmalarım başladı üç gündür düzenli sancı gelmesini bekliyorum benim ikinci gebeliğim ilki normal doğumdu buda normal gözüküyor inşallah 38+5 haftam
Geçen hafta ve dün oldum çatı muayenesi geçen hafts buradaki saçma sapan insanları korkutan yorumları okuduğum için ister istemez kendimi kasmıştım ona rağmen bile çok hafif birşey hissettim ama dün çok rahattım en ufak bir ağrı olmadı hiç bişey yok bunda korkmayın.
Ben iki gün önce oldum bende kanama olmadı ama hafif bir acı hissettim abartılacak bir şey değilmiş ben de çok gerilmiştim çatım uygun değilmiş maalesef kemiğim basıkmış bu yüzden sezeryana karar verdik
Sadecemavii Ayy çok teşekkür ederim şuan sıra bekliyorum bakalım 😍
Meryeminannesi20 Ayy maşallah inşallah buda normal olur sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 😍
Zeyna01 hiç kasmayın kendinizi doktor ne diyorsa onu yapın çoook kolay geçecek inşallah
Sadecemavii Oyy inşallahh 🙏🤍