Sudenaz0105 nununundunyasi harikaaa aşkım 3 gün daha değerlendir belki yarın daha ptlar bilemiyorum ama yoksa bugün kesinlikle😍😍😍
nununundunyasi Sudenaz0105 ayy aşko inan görselden daha koyu çıktı yarın daha çok mu olur bilemedim 🤭🤭
Patito__ Babymom-s tamam cnm tesekkur ederim bnde laboquick kullaniordumda cok zam gelmis biri bunu tavsiye etmisti sizdede dogru sonuc belliki bende bundan alacagim cok sagolun.
Babymom-s Patito__ rica ederim ama mavisini almayın ben geçen ay aşdım o kadar silikti ki bi işe yaramadı ya da hassas değildi. Pembe alın bana da dua edin 😀🤍💐
Patito__ Babymom-s evet cnm pembesi ni yabsiye ediyorlr Tesekkur ederim İnsallah sizde bu ay hayirlisiyla guzel hberi alirsiniz saglikli hayirli evlatlarimiz olsun aminn
Babymom-s Patito__ ne güzel söylediniz amin inşallah teşekkür ederim inşallah sizin de gönlünüze göre olur
nununundunyasi Slc evet canım istiyorum ama herhangi bir tedavi görmüyorum şükür. Sadece reglim düzensiz olduğu için yumurtlama günü gelmek bilmedi normal şartlarda 29unda regl olmam gerekirken daha bugün yumurtlama oldu 🫣
Slc nununundunyasi adetin başladıktan 7 veya 14 gün sona o aralarda libidon yükselir direk sen ilişki istersin bana doktorum demişti ilişkiye girin 3 4 saat kalkma yat hep dus alma 🙃ilk ay gebe kldm🙄
nununundunyasi Slc canım senin o dediğin yumurtlama zamanına tekabül ediyor ama maalesef herkesin yumurtlama günü bir degil. Bu testleri neden yapıyorum saniyosun bak adetin 28.gunu denk geldim.
Sudenaz0105 nununundunyasi yaaaaa +3 gün daha eklendiii🤣♥️ bundan sonra çatlar yarına bu yok havuç ye yok onu yap bunu yap gerekmiyo çatlar zaten bebeğim🥰