Sudenaz0105 nununundunyasi yaaaaa +3 gün daha eklendiii🤣♥️ bundan sonra çatlar yarına bu yok havuç ye yok onu yap bunu yap gerekmiyo çatlar zaten bebeğim🥰
nununundunyasi Sudenaz0105 yaa ne demek +3 gün yeter gariiii gıııı 😅😅😅 dün eşit gibiydiler sanki bugun soldaki daha koyu cıkmıs gıbı di mi.. yarına çatlasa bari ben gene havucumu yiyim de totemm 😅😅
Sudenaz0105 nununundunyasi riske atma bebeğim +3 dediysem +3 😃 bide uğraşma hiç gerek yok ha havuç yemeyi seviyom öylesine canım istedi yicem diyosan ye ama çatlama düşünerek yemene gerek yok çatlar o zaten yarın ki testin dünkü gibi çıkar 🥰 yarın dünkü gibi çıkarsa test devam yapmana gerek yok harcama boşuna🫶🏽
nununundunyasi Sudenaz0105 tamam askitom +3 🫡🫡🫡 macera da aramıyorum boşver havucu 🫣 bu test sahibinin wp hattındaki ilaç kullaniyo musun yok işte çatlatma iğnesi yaptın mı diye sordu bi anormallik mi var ki 🙄 bakalım yarınki artık akıbeti belirleyecek 🎈
Sudenaz0105 nununundunyasi kız vallah 40 kere okudum yazdığını anlamadım bu ebru ceylan mı sordu sana bunları 😅
nununundunyasi Sudenaz0105 ebru Ceylan’ın profilindeki WhatsApp sipariş hattındaki işte. Ebru Ceylana instadan yazdım dün pazar, pazartesi, salı, çarşamba dene yazmış
nununundunyasi Sudenaz0105 hakkaten de senin dediğin bire bir çıkıyor kulak aşmamak aptallık olur zaten izindeyim Sude reizz 🫶🏻🫶🏻🫡🫡
Sudenaz0105 nununundunyasi 10 gün sonra silik gördüm ben böyle testin üstüne hatta 9. Gün gördüm de inanmadı eşim bana ama ben görüyodm😂
nununundunyasi Sudenaz0105 pik sonrası mı yani 🫣 ayy 8 Mart eşimin doğum günü sence hayırlı haber verir miyim ya 🥹🥹
nununundunyasi Sudenaz0105 aşko guten morgen 🫣 sabahın köründe (05.15) öylesine bi test yaptım sence doğruluk payı nedir çok inanamadim çünkü daha yeni yumurtlamam olduuu
Sudenaz0105 nununundunyasi bacım sen beni ovulasyonla ne oyalıyon hamilesin bas bas bağırıyo burdayım diyeee😂😂😂♥️♥️♥️
Dilaralemdar nununundunyasi İnanmıyorummm😍😍 Hamilesiinn bebeğimm yaaa şaka gibiii pik oldu diye sevinirkennn seninn bebeğin ben burdayııım diyoo🥹🥹 Benimdee silikleşti dünn o zaman benimde dün çatladıı🥹 hadii güzel haberlerini bekliyoruuuzz etiketlee biziii😍😍😍🥰🥰🥰
nununundunyasi Sudenaz0105 yaaa hayır saçmalama ahahahha 😂😂 daha yeni yumurtladim herkes şahit ne gebeliği 🙄🙄🙄