Sudenaz0105 Esraynk yaa bak nasıl güzel yumurtlama yakalamışsın olmuş kuzum olmuş ama benim tavsim 2-3 gün daha değerlendirmen😍😍
Esraynk Sudenaz0105 Sudenaz0105 sabah 5-7 arası degerlendirsek dahami iyi olur peki öyle diyorlar cunku
Sudenaz0105 Esraynk @nununundunyasi bak gülüm nasıl güzel patliyor çizgisi öyle olucak inşallah seninde😍
Sudenaz0105 Esraynk sabah uzanıp yatma imkanın var mı ki canım en az bi yarım saat bi saat yatmanı tavsiye ederm🙈
Esraynk Sudenaz0105 Geçen ay 3 günü degerlendirdim ama olmadı Malesef bu Sefer 1 gun arayla degerlendircem bude denemek amaçli
Sudenaz0105 Esraynk hiç riske bırakıp denemedim öyle😂 dene bakalım olacağı varsa olur zaten rabbim ol der olur zamanını bekliyor♥️♥️
Sudenaz0105 nununundunyasi harikaaa aşkım 3 gün daha değerlendir belki yarın daha ptlar bilemiyorum ama yoksa bugün kesinlikle😍😍😍
Babymom-s Adsizbiri Minnak kurabiyeleri diyorsun değil mi canım? Ben de sordum kendi testimi hatta cinsiyet ile ilgili de bikaç şey sordum özellikle o yazdığınız saatler çok hareketli olduğu için spermler yumurtlama günü erkek bebek için daha yüksek ihtimal vs bahsi geçti
Babymom-s Kızlar dün takvime göre yumurtlama günümdü testimde böyle minnak kurabiyelere de sordum yunurtlama dedi ama bugünkü test çizgim daha da kızarık yani bugün yumurtam henüx çatlamamış mı demek anlayan bakabilir mi
nununundunyasi pilateslover düne göre daha koyu cıkmıs de mi yoksa bana mı öyle gelıyor? iki gün de pik olabılır mı
pilateslover nununundunyasi 24 saat gibi sürüyor ya yumurtlama o nedenle olmuştur benim de böyle oluyordu. Silikleşmeye başladığında da mutlaka ilişkiye girin bırakmayın.
nununundunyasi pilateslover aa anladım. Son 5-6 testim siliklesmeye başladığını da göreyim de 🥹 şükürler olsun bugüne de tabii 🧡
nununundunyasi Gzde_defne kesinlikle değerlendiricem inşallah 🙏🏻🥰 çok teşekkür ederim her seferinde yazdığın için 🥹🧡