nununundunyasi Aaayyy Nunu Hamileeeeee 🫣🫣🤸🏻♀️🤸🏻♀️💕💕🫀🫀🐛🐛💥💥 @Babymom-s @Bbk88 @Sudenaz0105 @Pnrrr @pilateslover @Patito__ @Sclkrcu @Rosegold @Dilaralemdar @Ozlem1993 @Gzde_defne @Babyada @Furqane2002 @Ladyys @HESA20 ve daha konuştuğum ekleyemedigim 🥹🥹🥹
Babymom-s nununundunyasi allahııım inanmıyorum 😍💃🏿 zafer inanların aşko tebrik ediyorum doğum gününe yetişti haber 😘🫶🏻darısı bizlere nunu dua et 🤍
Dilaralemdar nununundunyasi Yaaaa şaka gibiiii😍😍😍 Çookk seviindiimm çiçeğimm Allahımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn😍😍 Ne güzel parlıyooor ışıll ışıll🥰🥰🥰 Bizede duaa ett😍😍❤️❤️❤️
nununundunyasi Babymom-s çok şükürr bin şükür 🤲🏻🌸 hepinize ayrı ayrı dua ediyodum daha da yaklaştı dualarım allah katına artık daha çok edicemm iyi ki varsınız 🤲🏻🌸
nununundunyasi Sudenaz0105 ayyy alman çaklıtımm çok sağ ol iyi ki varsın seni çokk darladım hakkını helal et 😀❤️❤️
nununundunyasi Dilaralemdar amiiin aminn ❤️❤️ sizin de ışıl ışıl parlamanız için dua edicem rabbime sağlıkla kavuşalım ❤️❤️
Bbk88 nununundunyasi Ayyyyy çok ama coookk sevindim yaaaa beta sonucuna bak masallahhhhhh ❤️❤️ Ya sen ne zaman olacak pikim derken Allahin işine bakar mısınız ne güzel bir haber günüm neselendi💓💓peki o tam pik olmadığı zamanlarda mi tutmuş yani askomm🥰
nununundunyasi Bbk88 ay evet ya pik ararken Allahım önden koymuş kucağıma da haberim yokmuş nasıl duygusalım var yaa ❤️❤️ en başında 12-13 gibi tutmuştur dıye dusunuyorum yanı piki görmeden. Bi kaç gündür testin bağırmasının sebebi de gebelıkmıs meğerr 🥰🥰
Bbk88 nununundunyasi eveeeetttt meğersem ondanmisssss ne güzel bir haber oldu masallah yaaaaa Allah büyük çok ama çok sevindjm kuzummmm💓💖💖💖💖
Babyada nununundunyasi ayyy çok güzel bir haber bu , rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı da isteyen herkese olsun 🙏🏻❤️❤️