nununundunyasi Sudenaz0105 ayy evet ya şimdi gülüyorum valla 🤣🤣 +3 +3 aaa diyodum noldu bu böyle doğurcam hee diye 🤣🤣
Bbk88 nununundunyasi eveeeetttt meğersem ondanmisssss ne güzel bir haber oldu masallah yaaaaa Allah büyük çok ama çok sevindjm kuzummmm💓💖💖💖💖
nununundunyasi Bbk88 Evet gerçekten kurban olduğum çok büyük çok 💖💖 Her zaman inanç olsun, umut olsun elbet olur diyodum çok şükür bekletmedi 💖💖 daha güzeli sizlerin olsun asklarımmmmmmm
nununundunyasi _Mother_ amiin inşallah bebişim burda kimin gönlünde yanıp tutusuyorsa evlat isteği Allahım hepinizee versin 💖💖
Sudenaz0105 nununundunyasi iyi hadi yırttın artı eksi kalmadı😂 bir kaç hafta sonra cinsiyet tahmini diye postlar açman dileğiyle😂
Babyada nununundunyasi ayyy çok güzel bir haber bu , rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı da isteyen herkese olsun 🙏🏻❤️❤️
nununundunyasi Sclkrcu bat mart başı gibiydi aslında 2si gösteriyor ama benım adet duzensızlıgım var tam bılmıyorum yaklasınca kekik soğan Allah ne verdiyse getirtmeye çalışıyodum hep ama sat 29 ocak