nununundunyasi Sudenaz0105 doğru söylüyosun evet.. 11-12 koyuydu ama görüyosun işte öyle patlamamış ya kim ihtimal verebilirdi o ara 😍🌸 ben düzensiz adet oluyorum bat 2-3 mart filan olacaktı aslında
Sudenaz0105 nununundunyasi cabuk yumurtlamışsın 🥰 sıvı alımı veya saatine göre değişiyo bazen bebeğim benim kuzenimin sabahları piki gösteriyodu öğlen olmuyodu bi sene bişey yakalayamadık iki kere yaptırdım günde sabah akşam öyle anladık😅
nununundunyasi Sudenaz0105 o uzayan akıntıyı da adet bittikten 1 gün sonra gördüm ama ona da ihtimal vermedim. şimdi bu aşırı kasık ağrısı gebelikten mi yani ? öğlen 3 de yapıyodum en az 1.5 saat önce sıvıyı kesiyordum oysa ki
Rosegold nununundunyasi nununundunyasi adetten kaç gün önce hormonlar çok yüksek olduğu için test pozitif çıkıyormuş bir kişiden öyle duydum . Adetim 8 gün gecikti ben de erken gebelik yaptım kırmızı çıktı pozitiff böyle ertesi gün lekeli kahverengi geldi yerleşme kanaması sandım ertesi gün tamamen normal adete döndüm bugün adetimin sonuncu günü bitti bugun
Patito__ nununundunyasi senin bat yaklasmis zaten ilk attiklrini ben gormemistm yani ozmn pik cok net cikmamis ama ertrsi gun siliklesmis çatlama olmus bnm busekilde hep cikiyor testlerim. Son gnlerde de koyu lh in sebebi hamilelk olma ihtimali yuksek
ZeynepKaya18 Ben iki hamileliğimde de ovulasyon testinden anladım adete 5 gün kala koyu çizgi oldu bir kaç gün sonra da hamilelik testim pozitif çıktı 😊😊 sanırım kişiden kişiye değişiyor bu olay.
nununundunyasi Sudenaz0105 aşkoo sen ne dersen çıkıyor valla şu an sadece sonuç bekliyorum. ay iyi ki içime doğmuş da yapmışım yoksa 2 hafta sonra yapacaktım 😀😀
nununundunyasi Patito__ evet adetim yakın. O zamanlar kimse yumurtlama diyemezdi o testlere gerçekten şans mı desem bılemedım 😀
Sudenaz0105 nununundunyasi 2 hafta sonra öğrenmem daha da güzel olurdu senin için çünkü hamile olduğunu öğrendiğin andan ihtibaren zaman geçmez ultrason beklersin ilk başta bişey görünmez oran ağrır ay hamilelikten mi doktora mı gitsem dersin cinsiyet öğrenmek için hele ki hiç zaman geçmez hahahahaha😂
Patito__ nununundunyasi bnm ole olduğundan ben gorsem derdim ama bu cok az insanw oluyor normalde ertrsi gun pik gibi duruyor ama bnde hep bole silik olur pikler testlerlemi alakali bnlemi bilemiorm oyuzdn ben bole oluncda degerlendirilmesi tataftarym. Hem pikten birgün once olmasida ihtimali guclendirir cnku bekleyen hazir sperm oluor.
Dilaralemdar nununundunyasi İnanmıyorummm😍😍 Hamilesiinn bebeğimm yaaa şaka gibiii pik oldu diye sevinirkennn seninn bebeğin ben burdayııım diyoo🥹🥹 Benimdee silikleşti dünn o zaman benimde dün çatladıı🥹 hadii güzel haberlerini bekliyoruuuzz etiketlee biziii😍😍😍🥰🥰🥰